Kerstdiner bij een verborgen plekje?

Zondag 16 december 2018, kerstdiner bij het Rijk van de Keizer.

Feestelijk kerstdiner in een historische locatie. Onze locatie wordt vaak omschreven als een verborgen parel in Amsterdam Nieuw-West. Je loopt tussen de fakkels en de vele lampjes naar het Rijk van de Keizer…

Wij ontvangen jullie graag vanaf 17.00 met een feestelijk drankje en hapje in zaal E waar DJ Ir Vendermeulen met zijn oude LP’s draait tijdens de borrel. Rond 18.15 gaan we met zijn allen naar Zaal F met zijn open keuken en die omgetoverd is tot sprookjesachtige locatie . Verwacht einde is ± 22.00 uur.

Grote kans dat het meeste wat op je bord ligt uit de moestuinen in omgeving komen, we werken alleen maar met kleine leveranciers en biologische producten uit Nederland. Kijk ook eens bij Eten.

Kerstmenu € 37,50 Voorgerecht 
Huisgemaakte terrine van wild zwijn met torentje van kruidige plukvlees; gestoofde abrikozen; taartje van aardappel met piccalilly en gefrituurde salie.

Hoofdgerecht 
Twee bereidingen van Gans geserveerd met rode kool en cranberry’s; zalf van aardpeer; gefrituurde spruitjes; gevogelte jus met een vleugje PX.

Nagerecht 
Mousse van mascarpone en kweepeer; coulis van kweepeer met citroengras; gepocheerde kweepeer; kweeperensorbetijs met bergamot en een tuille met kardamom.

Reserveren kan nog via info@hetrijkvandekeizer.nl.