Laden Evenementen

« Alle evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Openingsweekend Cantina 11 en 12 mei

Openingsweekend Cantina 11 en 12 mei

12 mei @ 12:00 - 18:00

Mimosa cocktail

Openingsweekend Cantina op 11 en 12 mei!

Openingsweekend

Cantina

Cantina is weer elke zaterdag en zondag open voor lunch en borrel vanaf zaterdag 11 mei

Openingstijden van 12.00 tot 18.00 uur. 

Op zaterdag 11 mei opent ons lieve kleine terrasje haar deuren. We hebben een hele leuke nieuwe aanwinst die wij graag aan je willen showen en hij is ook zeer fotogeniek genoeg om mee op de foto te gaan. Onze chef heeft een lekker fris en fruitig nieuw menu voor onze Cantina bedacht dus kom lekker proeven! Uiteraard hebben we de biologische sapjes en wijntjes koud staan, zij aan zij met de biertjes van Bird. Dus waai aan, fiets hem erin en dan zien we jou graag op ons openingsweekend Cantina!

Zondag 12 mei Bubbly Brunch Moederdag

Op zondag ben je welkom voor een late brunch samen met je moeder. Wij schenken de Mimosa’s en onze chef verzorgt de brunch. Klinkt goed toch!
Reserveren via Formitable op onze website. Ook hier kan je eventuele dieetwensen aangeven. De kinderen kunnen van de nieuwe menukaart bestellen.

Onze keuken werkt graag met producten van de lokale ondernemers. Denk aan desem brood van Stadsbakkerij As of bijvoorbeeld de groente van Groen Hartig. Neem je tijd en kijk rond op onze pagina over eten.

We hopen jullie te zien op ons openingsweekend van Cantina op 11 en 12 mei!

Eigen event bij Cantina

We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om een eigen event bij Cantina te organiseren. En, ja dat kan! Doordeweeks is ze beschikbaar voor allerlei partijtjes. Zowel een heidag, een borrel met vrienden of zelfs een mini bruiloft is mogelijk. Hou er wel rekening mee dat we tot 20 personen ongeveer kwijt kunnen onder de tent. Dat betekent dat als het weer tegenvalt, jullie toch comfortabel zijn. We kunnen geen volledige diners verzorgen, maar we kunnen wel bespreken wat er wel mogelijk is voor catering. Heb je interesse? We horen graag van je!

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
12:00 - 18:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail
info@hetrijkvandekeizer.nl

Locatie

Cantina
Joris van den Berghweg
AMSTERDAM, Noord-Holland 1067 HP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0204116314
Bekijk de site van Locatie