DJ Aiscream

Aiscream

DJ Aiscream draait al een behoorlijk tijdje mee. Naast haar karaoke avondjes in de Chin Chin club en verschillende festivals zoals Lowlands en Open AIR, schitterde zij tevens als jurylid in de RTL4 zangshow “All Together Now”. Zij mixt foutloos classics uit alle genres en maakt er een dik feest van. Wacht maar tot ze zelf een moppie meezingt.

“I scream, you scream, everybody loves Aiscream” en zo is het!

DJ bij het Rijk van de Keizer

Daan Modern

Dj DaanMODern draait een aanstekelijke mix van Steamy Soul, swingende grooves, puike toppers uit vervlogen tijden, Rock ‘n Roll en ongezouten hits vanaf de jaren 60 tot nu. Vrolijk, dansbaar en energiek. Stilstaan is geen optie! Zij heeft ondertussen een reputatie verworven als top-dj die ieder feest tot een super-feest maakt!

DaanModern is een allround deejay. Met jarenlange ervaring als Dj in clubs, op bedrijfsfeesten, bruiloften, musea en festivals. Ze is een echte dancefloor dj met een zeer breed repertoire. Voor bijvoorbeeld een bruiloft is er altijd overleg mogelijk over muzikale voorkeuren en wensen.

Disclectic

DJ Disclectic, Stefan Holthaus, draait al meer dan 10 jaar mee. Met zijn juicy urban tunes weet hij elke dansvloer te verwarmen. Van rauw tot exotische beats een ding is zeker, your hips won’t lie.

Hij is onder andere bekend van Veerplas festival, Patronaat Haarlem, Escape Amsterdam, cafe Studio Haarlem and many more.

DJ bij het Rijk van de Keizer

Ir Vendermeulen

Vinyl-deejay Mikkel / Ir. Vendermeulen is een graag geziene gast bij Het Rijk van de Keizer! Met zijn fijne muziekkeuze zet hij tijdens recepties en huwelijksfeesten een prachtige sfeer neer en zorgt hij regelmatig voor de nodige volle dansvloeren.

Mikkel is oprichter en programmeur van de succesvolle Amsterdam BeatClub. Hij weet dan ook als geen ander hoe hij een zaal op zijn kop moet zetten. Met zijn schitterende jaren ’50/’70 platenverzameling draait hij in binnen en buitenland de dansvloeren vol. Zijn mix van Soul, Rhythm ’n Blues, Rock ’n Roll, Disco, Boogaloo (orginele 45-toeren singeltjes!!) en hits-van-nu staan garant voor een fantastische feestavond!

Nb. Mikkel is ook saxofonist en kan als leuke extra toevoeging een optreden met zijn combo doen of een duo- optreden met zangeres Sue Moreno.

Mark The Machine

Michael Armand

DJ Michael Armand is met zijn aanstekelijke energie en creativiteit weet hij ieder feest tot een succes te maken. Doordat hij verschillende stijlen mixt lukt het hem altijd om het publiek heerlijk los te laten gaan op zijn beats. Michael heeft onder andere gedraaid bij The Supperclub, Escape, club Air en Paradiso. Zijn specialisatie is mede door zijn Zuid-Amerikaanse roots, Latin music. Denk aan salsa, bachata maar ook Latin-House! Hij mixt house, pop en andere stijlen door elkaar en is zo een allround DJ.

Reinier de Haas

Dj Reinier Haas (1987) is begrip in Leiden en omstreken en draait inmiddels al ruim 18 jaar. Zijn specialiteiten zijn bruiloften waarbij er diverse leeftijden op de dansvloer staan. Moeiteloos krijgt hij alle voetjes van de vloer.

De muziekstijl van Reinier is te omschrijven met één woord namelijk herkenbaar. Uiteraard afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Met voorkeur voor jaren 90, 00’s, top 40 en guilty pleasures. Door zijn herkenbare commerciële muziekstijl staat de dansvloer de hele avond vol.

Russell

DJ RUSSELL is zeer uiteenlopend. Van het draaien op bruiloften, festivals, tot het draaien in buitenlandse clubs. Met zijn veelzijdige draaistijl zorgt hij voor een spetterend feest. Zijn onderscheidend vermogen ligt in de kunst om de juiste muziek op het juiste moment te draaien.
Hij treedt vaak in combinatie met een saxofonist op. Deze op elkaar ingespeelde live performance act zorgt voor een spectaculaire show. De gehele set is volledig geïmproviseerd en wordt ter plekke afgestemd op het moment. Door middel van een draadloze (sax)microfoon kan de saxofonist zich al spelenderwijs mengen tussen de gasten. Top interactie!
DJ bij het Rijk van de Keizer

Vinyl

Met Dj Vinyl (Rolf Visser) is het achter de dj-booth net zo’n groot spektakel als op de dansvloer. Wij hechten vooraf, maar ook tijdens het optreden veel waarde aan een goed overleg met de gasten en opdrachtgever(s) zodat wij weten welke muziek gewenst is. Dj Vinyl is van alle markten thuis, draait nimmer op de automatische piloot, zal in overleg de verzoekjes van het publiek respecteren, en past zich aan om de sfeer optimaal te verhogen en de dansvloer goed vol te houden.