Uitgelicht
Avond van de Chef
Onze maandelijkse restaurantavond
Onze zondag
Avond van de Chef
Één keer per maand kan je bij ons aanschuiven voor een verrassend 4 gangen diner met smakelijke en theatrale gerechten op onze maandelijkse restaurantavond. In het voormalige kruithuis hal F wordt vanuit een robuuste en open keuken gekookt met veelal regionale en biologische ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan de pareltjes uit onze omgeving van Groen Hartig, maar ook de oogst uit eigen moestuin.
Op deze maandelijkse avond maak je kennis met onze stijl van dineren. Schuif je aan?
Dineren aan lange tafels
Reserveren maandelijkse restaurantavond
Vanaf 17.00 uur zijn jullie van harte welkom voor een hapje en een drankje.
Na het parkeren loop je via ons paadje langs het amfitheater naar onze binnenplaats. Rond 18.00/18.30 uur starten we met het diner. Onze chef kok geeft dan toelichting op zijn menu. Het verwachte einde is rond 22.00 uur.
Welkomstdrankje, amuse en 3-gangen menu € 45,-
Het verrassingsmenu is inclusief welkomstdrankje, mondvermaakje bij ontvangst. Dan volgt het 3-gangen menu aan tafel.