Romantic Wedding – Love & Lens

Gisela & Marcel’s Romantic Amsterdam Wedding
at het Rijk van de Keizer

Een bruidspaar die ons bijblijft…

Huwelijk bij het Rijk van de Keizer

Dit jonge Duitse stel koos voor onze trouwlocatie, het Rijk van de Keizer in Amsterdam, om hun liefde te bezegelen in de zomer van 2018. Ze zijn voor zowel de Duitse wet als in Nederland getrouwd, dit laatste vond plaats op onze historische, groene buitenlocatie. Blij dat ze voor ons hebben gekozen.

In dit blog kan je meer lezen en ook alle prachtige foto’s bekijken. Deze huwelijksfoto’s zijn geschoten door fotograaf Michael Gozum van Love & Lens. Wij zijn fan!

Romantic wedding het Rijk van de Keizer

Huwelijksceremonie in het Amfitheater met de handgemaakte Balinese Pauwstoelen van het Rijk van de Keizer. Deze stoelen zijn ontworpen door de eigenaar en zijn vrouw, kunstenares, Laura de Monchy. Laura de Monchy ontwerpt ook voor Return to Sender en heeft elke 1e zondag van de maand een Pop-Up store in Amsterdam Oost.

Styling wedding

Gisela & Marcel hebben ervoor gekozen om hun huwelijksdiner in zaal E te laten plaatsvinden. Een romantische zaal met houten plafond, historische luiken en veel daglicht. De planten zijn door hen zelf gedaan i.s.m. onze vaste bloemen leverancier Bloemen op Locatie in Amsterdam.

Huwelijksdiner het Rijk van de Keizer

Live muziek het Rijk van de Keizer

 

Hoe bijzonder is dat?
Om je grote liefde toe te kunnen zingen op je eigen bruiloft?

 

 

 


Confettikanon! Feesten tot in de late uurtjes… 

Wedding party in zaal F

Kijk op de website van Love & Lens voor het gehele verhaal, wil je meer weten over trouwen bij het Rijk van de Keizer? Je mag ons altijd mailen of bellen natuurlijk.
Liefs de Hofhouding.