Feestelijke opening Cantina Nieuw West

Cantina is weer naar buiten en zijn we 6 dagen per week open vanaf 10.00 uur. Zondag 7 april is de feestelijke opening van de Zomer Cantina.

Cantina Nieuw West – RvdK ~ A small hidden Paradise in Amsterdam Nieuw West ~ 
Op ons terras kan je luisteren naar de vogels, onthaasten en genieten van al het lekkers wat uit eigen moestuin komt.. Wist je dat het een leuke fietsroute is vanuit Haarlem en Amsterdam? 

Opening Cantina Nieuw West

Zondag 7 april is de feestelijke opening van Cantina! Dan vieren we graag samen met jullie dat de Zomer Cantina weer 6 dagen per week open is! Is dat geen #zwaanzinnig nieuws?

Het programma voor zondag 7 april 2019 is als volgt:
We zijn voor de vroege vogels open vanaf 10.00 uur voor een ontbijtje, kop koffie en iets lekkers. Natuurlijk serveren we de gehele dag soep, broodjes, salades en hapjes. Alles wat de moestuin maar te beiden heeft. Je kan zo lang als je wilt blijven hangen in de hangmat met een #nognietnaarhuismus in de hand of een zitzak uitkiezen? Ook kan je met Arjan op onderzoek in de omgeving..

Bird Brewery bij het Rijk van de Keizer

Voorjaar hangt in de lucht, vogels zijn druk in de weer…
Een mooi moment om aandacht te vragen voor de leefomgeving het behoud van de vele unieke vogelsoorten die NL rijk is. Ga je mee op pad met Arjan Dwarshuis?

Bird Speurtocht voor ouders & kids
Ga je mee op ontdekkingstocht over ons terrein? Je kan de hele dag met een volwassenen aan onze speurtocht meedoen.
Samen op zoek naar de verschillende “Bird Brewery vogels”. De speurtocht kan je gratis ophalen bij de bar van Cantina.

Vind jij Rik en Ralph links op de tekeningen? Deze twee  enthousiastelingen hebben een grote voorliefde voor bier én vogels.. Was dit je al opgevallen? ? ~ Bird Brewery

 

Bird Brewery bij het Rijk van de Keizer

Nieuw seizoen = Nieuw bier van Bird Brewery op Cantina terras
Het is voorjaar, de vogels fluiten en we hebben nieuwe bieren op onze kaart staan van Bird Brewery. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan je een bierproeverij doen bij Ralph van Bird Brewery, de enige echte #roemoerigeroodborst. We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is! Wie weet staat deze straks wel op de kaart? Wil je meer lezen over deze jonge, enthousiaste Amsterdammers met een passie voor bier én vogels? Neem dan een vogelvlucht over hun site.

Arjan Dwarshuis bij het Rijk van de Keizer

Bird Experience met vogelspotter Arjan Dwarshuis
We hebben Arjan Dwarshuis gevraagd of hij met ons op zoek wilt gaan naar de mooiste vogels en hier wat over kan vertellen. Aangezien wij in een uniek natuurgebied zitten is er genoeg te ontdekken in de Tuinen van West Amsterdam. 

Arjan verbrak in 2016 het wereldrecord! In 366 dagen, 6852 vogels in 40 landen.
#datisanderekoekoek!

Je kan met Arjan mee op expeditie. We gaan op de fiets, zodat we een groter gebied kunnen bezoeken. Meld je vooraf aan via info@hetrijkvandekeizer.nl, er is plek voor max. 15 pers per groep. Kosten voor ± 1,5 uur Bird Experience met Arjan én een afsluitend Bird biertje naar keuze € 17,50 p.p. Kom dus wel met de fiets!
Groep 1: 11.30 – 13.00 uur | Groep 2: 14.00 – 15.30 uur Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Live muziek tussen 13.00 en 18.00 uur bij Cantina Nieuw West met lunch en diner in een hangmat.
Eva Almagor bij het Rijk van de Keizer

We zijn super blij, we hebben 2 muzikanten die deze zondag live komen spelen op ons terras.
Als eerste speelt de Limburgse Eva Almagor met haar gitarist tussen 13.00 en 15.00 uur.

Live muziek Cantina - het Rijk van de Keizer

 

 

 

 

 

Als tweede speelt om 17.00 uur de Deense muzikant Bjarke Ramsing met zijn basgitarist. Inmiddels woonachtig in Amsterdam, zij hebben wel zin in een feestje. Doe je mee?

Sluiten we af met een kampvuurtje?
Je kan afsluiten met een warme maaltijd op ons terras voordat we om 19.00 uur weer langzaam afsluiten.. Bij gezelligheid gaan we langer door gewoon omdat dit kan.. Vuurschaal aan, een #nognietnaarhuismus erbij ?

We serveren diner tussen 17.30 tot 19.30, graag vooraf reserveren via info@hetrijkvandekeizer.nl. 
Diner Cantina Nieuw West
 
** Gebakken zeeduivel filet met wilde rijst & mango, avocado ingepakt in sesam geserveerd op een paddenstoelenstoof met frisse salade € 17,50
           of
** VEGAN Rendang met wilde rijst & mango, avocado ingepakt in sesam geserveerd op een paddenstoelenstoof met een frisse salade € 14,50
           of
** Kids Warme burrito gevuld met bonen – mais – tomaat – kaas, met warme perzik & crème fraiche, geserveerd met kruidige skin on potatoes en een komkommer salade € 9,50

 

Heb je vragen of wil je reserveren dan kan dit via info@hetrijkvandekeizer.nl of 020-4977506