Keizerlijke Bioscoop

Kom je zondag naar de bioscoop bij Cantina?

Keizerlijk Bioscoop Cantina

Keizerlijke Bioscoop ?? Zondag 3 november bij Cantina

Deur van Zaal E opent 15 min voor aanvang film; voor of na de film kan je lunchen in ons restaurant. * Entree film € 5,00 p.p. (incl. film, limo & popcorn) voor onze gasten.

Tijden van de films in onze bioscoop:
13:00 start E.T. The Extra-Terrestrial (v.a. 6 jr) NL gesproken
15:30 start The NeverEnding Story (v.a. 6 jr) NL ondertiteld

Winter Cantina zit in Zaal F, onze warme huiskamer, de andere zaal. We houden een oogje in het zeil tijdens de film; vandaar de leeftijdscategorie v.a. 6 jr. of met een ouder.

* Entreeticket dien je vooraf te reserveren via: info@hetrijkvandekeizer.nl of bel 020-4977506. Dit is vanwege de opbouw van de bioscoopzaal.

Wil je reserveren voor een high tea?

High tea serveren wij om 15.00 na de film E.T. the Extra-Terrestrial in de Winter Cantina.

13.00 E.T. the Extra-Terrestrial
wie kent deze ontroerende sciencefictionfilm uit 1982 niet?

E.T. Cantina

 

E.T. the Extra-Terrestrial 

Vertelt het verhaal over Elliott, een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen, genaamd E.T., dat gestrand is op de Aarde.

Elliott en zijn broer en zus helpen het buitenaardse wezen naar zijn moederplaneet terug te keren, terwijl ze het wezen proberen geheim te houden voor hun ouders en de Amerikaanse regering.

 

 

15.30 The NeverEnding Story
The NeverEnding Story (Die unendliche Geschichte) is een Duits-Amerikaanse fantasyfilm uit 1984, gebaseerd op het boek Het oneindige verhaal van Michael Ende.

Film Cantina

The NeverEnding Story

De film begint met Bastian Bux, een jongen met een hoop fantasie. Dit tot ongenoegen van zijn vader. Op een dag wordt hij op weg naar school achternagelopen door 3 pestkoppen en ze gooien hem de vuilnisbak in. Maar Bastian komt er onmiddellijk uit en wanneer de 3 gemene jongens hem achternalopen, vlucht Bastian voor hen een boekwinkel binnen.

Daar vindt hij een boek, getiteld “Het oneindige verhaal”. Ondanks alle waarschuwingen van de boekhandelaar, neemt hij het boek mee en begint het op de zolder van zijn school te lezen.