Winters dineren

Zondag 24 november, Maandelijkse Restaurantavond bij
het Rijk van de Keizer in Amsterdam.

Menu 24 november

Komende zondag kan je aanschuiven en je laten verrassen door het menu van de chef.
De chef houdt graag rekening met het seizoen en wat de tuin ons te bieden heeft. In dit menu heeft Henri gekozen voor; een diversiteit aan paddenstoelen, winterse groenten en wild als duurzaam en biologisch hoofdgerecht.

Seizoensgroenten

Voorgerecht
Radicchio Rosso salade, pompoen madeleine, pompoen in zoet-zuur, spruitenpesto, jonge geitenkaas, bruine bundelzwammen met een romige peren-vinaigrette.

Tussengerecht
Gebakken trompettes de la mort & gele oesterzwammen met een crème van spinazie & gigantes (dit zijn grote witte bonen) met vegan spekjes.

Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde fazantenborstfilet met parelhoen in ‘t groen, gratin van topinamboer & zuurkool, groene groenten en een morillesaus.

Vegan hoofdgerecht
In gember gemarineerde soft Tofu verpakt in sesam op een zoet-zuur van paprika & dadels met gratin van topinamboer & zuurkool, groene groenten en een morilles saus

Nagerecht
Mini pavlova met een salade van Goudbes en gepofte ananas, curd van passievruchten en bieten meringue met amandelkaramel.

Muziek
DJ IrVendermeulen komt vanaf 17.00 uur plaatjes draaien tijdens de borrel in de Winter Cantina en daarna tijdens het diner.

Tijden
Winter Cantina is open van 10.00 – 18.00 voor een borrel, het diner start 18.30 en einde is ± 22.30 uur. Meer info

Reserveren kan via onderstaand formulier

Diner het Rijk van de Keizer

Reserveren Restaurantavond

  • Leuk dat je wil komen! Vergeet niet het aantal personen te vermelden en eventuele allergieën. Wij nemen ter bevestiging contact met je op. Reserveren op de desbetreffende zondag kan per mail of website tot 12.00 uur. Bel daarna naar onze collega's op de vloer via 020-4116314.

    Met vriendelijke groet,
    De Hofhouding