Tofste trouwlocatie in de openlucht

Ben je ten huwelijk gevraagd en zoeken jullie een trouwlocatie?

The Perfect Wedding heeft ons benoemd in het artikel ‘De tofste trouwlocatie in de openlucht‘!

Evenementenlocatie het Rijk van de Keizer in Amsterdam

Deze historische trouwlocatie is onderdeel van de stelling van Amsterdam, oftewel UNESCO werelderfgoed en bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West. Bij het Rijk van de Keizer kunnen jullie je jawoord geven in het groen, toost en borrel je in de binnentuin, dineer je in het rustieke wachtershuis en kan je dansen tot in de vroege uurtjes in de stoere industriële feestzaal..

Trouwlocatie het Rijk van de Keizer

Trouwen in het groen

Trouw in de binnentuin, dans op blote voeten rond het vuur en zeg ‘Yes, I Do’ rondom de moestuin! Of wat dacht je van trouwen in het amfitheater? De mogelijkheden voor een bruiloft in de openlucht zijn bij deze trouwlocatie eindeloos als je het ons vraagt! En ook wanneer er een drup regen voorspelt wordt, zijn er genoeg mogelijkheden in de binnentuin of de karakteristieke locatie. Kiezen jullie voor een perfect winter wedding in de openlucht? Dan zorgen de vele lampjes en vuurtjes voor een romantische setting tijdens de ceremonie, borrel of het diner!

Trouwlocatie openlucht het Rijk van de Keizer

Diner bij het Rijk van de KeizerBiologisch dineren

Wil je de look en feel van een bruiloft in de openlucht, natuur en groen ook doortrekken in ‘the taste’, oftewel: het diner? Laat je dan bij deze locatie verrassen door gerechten die vers, lokaal, duurzaam, kleurrijk en eigenzinnig bereid zijn en geserveerd worden op grote schalen aan lange tafels! Het diner is bij het Rijk van de Keizer niet alleen een lust voor het oog, maar een explosie van smaken zal jullie tegemoet komen door het gebruik van biologische- en seizoensproducten uit onder andere eigen moestuin en omgeving. Als dit geen onvergetelijke trouwdag wordt, weten wij het ook niet meer!

Feest bij het Rijk van de Keizer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.