Leuke dingen doen bij het Rijk!

,

Feestlocatie het Rijk van de Keizer

Nieuwsbrief van het Rijk van de Keizer & Cantina Nieuw West – februari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en wij ook! Wij hebben allerlei leuke activiteiten in onze agenda. Wat dacht je van een trouwbeurs om inspiratie op te doen voor je aankomende huwelijk, onze maandelijkse Restaurantavond of een chocolade workshop? Dineren of genieten in onze huiskamer Winter Cantina en de Paasbrunch met kinderprogramma staat ook alvast gepland!
Huwelijk bij het Rijk van de Keizer

Zaterdag 2 februari trouwbeurs bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam.

Ga jij trouwen en wil je graag inspiratie opdoen voor je aankomende huwelijk? Kom aanstaande zaterdag 2 februari naar het Rijk van de Keizer en laat je verwonderen door alle mogelijkheden, locatie en leveranciers voor de perfecte huwelijksdag! Leuk extraatje! Om alles te bespreken kan je tussentijds bij ons genieten van een drankje of High Tea
á € 17,50. Graag van tevoren reserveren voor de High Tea. Entree trouwbeurs is gratis.

High-Tea Winter Cantina

High Tea in Winter Cantina
Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dat kan natuurlijk perfect bij ons! Je kan op de fiets, maar ook gratis parkeren op loopafstand. Wij hebben een heerlijke wisselende lunchkaart, maar je kan natuurlijk ook vooraf reserveren voor de High Tea. Deze is al te bestellen vanaf 2 personen. Echt genieten! Elke zondag zijn we binnen geopend van 11.00 – 18.00 uur.

 

Chocolade workshop in Winter Cantina

3 & 10 februari chocolade workshop in Winter Cantina

Buiten is het koud, maar binnen vloeit de warme chocolade rijkelijk! Leer meer over de herkomst van chocolade en hoe je hier mee kan werken. Bijvoorbeeld door een chocolade bitterbal en diverse bonbons te maken. Alles mag natuurlijk mee naar huis. Graag even reserveren voor de workshop. De workshop kan ook in combinatie met een High Tea. Wil je dit absoluut niet missen? Meld je nu aan. – Zondag 3 feb zijn er nog 3 plekken vrij om 12.00 uur.
Kinderworkshop Chocolade Cantina

17 februari kinderworkshop chocolade
Om de Krokusvakantie “lekker” te starten met de kinderen hebben we zondag 17 februari speciaal onze chocolade workshop op maat gemaakt voor kinderen van 6 – 12 jaar. Per ronde is er plek voor 8 kindjes. Groep I start 13.00 | Groep II start 14.30 Kosten € 7,50 per kindje, nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel via info@hetrijkvandekeizer.nl.

 

Biologisch dineren

24 februari Restaurantavond

Zondag 27 januari gemist? No worries! Wil je toch nog verrast worden op de laatste Restaurantavond van deze winter met een menu wat bereid is met lokale pareltjes, biologische en seizoensgebonden producten. Je bent welkom op onze Restaurantavond! Vanaf 17.00 zijn jullie welkom, om 18.30 gaan we aan tafel. Meer

Cantina terras
7 april gaat de Zomer Cantina feestelijk open!
Joepie het is bijna zover! Vanaf 7 april gaat de Zomer Cantina weer open! Jullie zijn van harte welkom om dit met ons te vieren. Wij zorgen natuurlijk voor koffie, keizerlijke taarten, knapperige salades uit eigen moestuin, broodjes of een drankje in één van onze hangmatten. We zijn vanaf dan weer iedere week van dinsdag t/m zondag geopend  tussen 11.00 – 18.00 uur.
Pasen bij het Rijk van de Keizer

22 april Paasbrunch mét kinderprogramma
Wat was het leuk vorig jaar op tweede paasdag! Dit jaar organiseren we weer een gezellige paasbrunch, uiteraard zoals je van ons gewend bent, voor jong en oud! Op maandag 22 april zijn jullie van harte welkom om bij ons lekker te komen brunchen en wordt er aan jullie kindjes gedacht met een passend programma. Hou onze site in de gaten of meld je aan bij het facebook evenement voor de laatste informatie! Inloop is vanaf 11.30 uur, einde geschat rond 15.00 uur.

Kijk hier als je meer wilt weten over onze agenda of je inschrijven voor onze nieuwsbrief