The Cockadoodle Cunty Corral #2

zondag 16 augustus 2020
het Rijk van de Keizer

Koop nu de laatste tickets!

We’re back, cowgalls, cowboys & cowanders! Howdy Doodle, Y’all!

Na een geslaagde 1e editie op zaterdag 11 juli gaan we meteen door naar de 2e editie op zondag 16 augustus bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam! Tickets zijn te koop via dit evenement en gaan per 2 personen. Er is plek maar plek voor 50 duo’s en de tickets zijn inclusief de verrukkelijke vega BBQ van Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam die het waanzinnige kookboek Gloeiend groen hebben geschreven.

The Cockadoodle Cuntry Corral #2

De tweede editie Cockadoodle Cunty Corral duikt op zondag 16 augustus weer in de prairiepolder op. Na het overdravende succes van de eerste aflevering, is de toon gezet en knallen we de zweep erover. Je kan foto’s terugkijken via deze pagina.
The Cockadoodle Cunty Corral is een lazy houtje-touwtje hang-out in het nieuwe abnormaal. Geïnspireerd op de vrijheid van het wilde westen, de luistermuziek, de wilde verhalen en simpele levensstijl die daarbij horen.
Tickets zijn via onze shop te koop
Agenda het Rijk van de Keizer

Organisatie van De Cockadoodle Cunty Corral #2

De Cockadoodle Cunty Corral wordt georganiseerd en gehost door Olly Party-On en Joe ‘Cry Baby’ Belle (Olga Zegers en Joost van Bellen) samen met het topteam van het Rijk van de Keizer. Wij maken het onmogelijke mogelijk met liefdevolle support in natura van onder andere Bobby’s Dry Gin en de techniek van niemand minder dan JUR.
Het stond précorona al in de vlammen van Olly en Joe’s kampvuur geschreven: terug naar de natuur en country zouden de toon gaan zetten in 2020.

Wat de Doodle-heck?

The Cockadoodle Cunty Corral biedt een troostrijke en bloedmooie kippenvelplek voor iedereen die zich in deze bizarre tijden soms anders of vervreemd voelt. Het wordt daarom grizzlyberengezellig. The Cockadoodle Cunty Corral omarmt de cowboyvibe anno 2020 met al z’n melancholie, rebelsheid, escapisme, empathie en het verlangen naar loslaten, vrijheid, simpelheid en onbekend avontuur in de natuur.

Er zijn talloze coole en nieuwe artiesten (inclusief LGBTQI en alle kleuren) die hetzelfde pad gekozen hebben. Denk aan Lil Nas X, Orville Peck, Lana del Rey, Noah Cyrus, Diplo, Blanco Brown, Honey Harper, Trixie Mattel en zóveel anderen. Zelfs Beyoncé flirt deze zomer met het cowgirlgevoel.

Cockadoodle het Rijk van de Keizer

Tickets to Ride ‘m high

Kaartjes voor The Cockadoodle Cunty Corral zijn niet goedkoop. Reden: we mogen maar een zeer beperkt aantal gelukkigen verwelkomen, maar geven ongeveer hetzelfde geld uit als voor een piepklein mega festival. Alles voor de kunsten! ???

Er zijn tot op nader order maar 2 x 50 kaarten à €59,69 per stuk beschikbaar. Die gaan voorlopig dus alleen in tweetjes. Dit i.v.m. het placeren en de regels van deze zomer. Bovendien kan het Rijk van de Keizer (onze ranch!) jullie dan bij slecht weer ook binnen laten genieten. Uiterlijk de dinsdag vóór het losbarst weten we meer van het weer en kunnen dan hopelijk nog een kudde dag-BBQ-kaarten en wat avondkaarten de corral insmijten.

Gastenlijst? Forget it, y’all. ??
Alleen als we uitverkopen komen we, zonder iets te verdienen, op break-even uit. Alle artiesten en CCC-medewerkers doen het trouwens voor nop & de liefde.

The Cockadoodle Cunty Corral

Wat krijgen we voor ons dure geld?

De kaarten zijn inclusief een fabuleuze vegetarische BBQ-maaltijd door Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam, bekend van het legendarische kookboek Gloeiend Groen. Denk daarbij aan zoete aardappel met kikkererwten en miso, bbq panzanella, bietensalade, elote (mais met veel kruiden en queso en chili) en ananas met steranijs en limoen.

Verwacht verder puike luistermuziek door toffe countrydj’s, offline-dancen, allerhande back-to-basicsspelen, unplugged live-optredens, wat krakkemikkig decor, performances, opdringerige natuur, spook en woord en een heus custommade Cockadoodle Cunty Cadeau voor iedereen. En dit alles op een van de mooiste plekken in Nederland.

Typische tipjes van de Tipisluier

DJ’S! Preacherman Saint Paul, Lil’ Dik, Miss Olly Party-On, Wannabe a Cunt-Rystar, Joe ‘Cry Baby’ Belle, Jus Freddie, en last but not least… wordt vervolgd!
LIVE! The Unbuttplugged Cowboys, Don Dookey en z’n slijtgitaar en een kudde surprise superguests die komen spelen maar niet aangekondigd willen worden.
SPOOKEN WOORD! Sir Roelhout Fernland en meer toffe acteurs en tiepmiepen ter bevestiging! Wil je zélf iets voorlezen: laat het ons weten en we ruimen een plekje voor in.

Toestanden

Yeeeeeehaw! Clubmerrie Ladyboy Rauwheid is bevestigd en staat al briesend te trappelen van ongeduld. Maak je chaps alvast maar nat voor een spoedcursus offline-dancen gecombineerd met een blijf-op-je-stoelendans. Er komt sowieso veel meer vertier, maar daarover later meer.

Iedere tafel krijgt een puik pak speelkaarten ♠️♣️♥️♦️ en er zijn talloze showdowns waar je je ter plekke voor kan inschrijven. Denk daarbij aan een Wet T-Shirt Contest, Country-Karaoke, armworstelen achter een spatscherm, amateur aardappelzakgalloperen, iets met een eetlepel en een ei én een hoefijzerwerpwedstrijd. Wordt vervolgd.

Cockadoodle het Rijk van de Keizer

Dresscode

Dresscode? Daar doen we niet echt aan. Het is geen verkleedfeest of carnaval.

Maar mocht je lekker in je paardenvel en in de wildwestsfeer zitten, kies dan voor ouwe meuk, soepjurken, denim, franje, laarzen, hoeden, geruite overhemden… dat werk! Iedereen die niet van origine native Amerikaans is en met een verentooi verschijnt, wordt – ingesmeerd met pek en je veren – op de treinrails bij station Halfweg vastgebonden.

Kinderen, dieren en planten

Het VRIM en de goegemeente hebben bepaald dat The Cockadoodle Cunty Corral KINDONVRIENDELIJK is. ⛔? Er gebeuren dingen die niet door de stijgbeugel kunnen, we hebben geen nannies en rennend doldwaas mini-gepeupel zorgt voor een stampede aan hysterische op hol geslagen ouders.

The Cockadoodle Cunty Corral wilde Dolly-graag een speciale vip-area voor dieren creëren, maar daar is het te kort dag voor. Wellicht lukt het bij de volgende aflevering.

Planten zijn meer dan van harte welkom. Neem daarom je lievelingsplant mee en zet die op je tafel. De allermooiste wordt in het zonnetje gezet en de eigenaar krijgt een luxepakket om hun groene vriend te verwennen.

COVID-19 Yeehow?!

Cockadoodle het Rijk van de Keizer

SPOOKEN WOORD

Het is deze zomer experimenteren in het nieuwe abnormaal geblazen. Dat klinkt verschrikkelijk, maar dat wordt het tijdens The Cockadoodle Cunty Corral absoluut niet.

Ben je ziek, zwak en misselijk: blijf thuis. Bij binnenkomst wordt iedereen van gebit tot hoef gecheckt op gezondheid… en krijgt bij een okay een Cockadoodle-brandmerk op de achterbips en een antivries-welkomstdrankje.

De anderhalve meter afstand blijft gelden, behalve als je uit eenzelfde huishouden afkomstig bent. Iedereen heeft een eigen honk met exclusieve bipspartijplek. Volg verder de uitgekiende routebewegwijzering van het Rijk van de Keizer op en alles komt goed.

Doelloos rondbanjeren, aanschuiven bij wildwestvreemden, neuken in de keuken kunnen leiden tot pek en veren. Natuurlijk kan je bij de bars jouw natvocht bestellen, mits op die anderhalve koleremeter.

Hoe kum ik there?

Bij een handelbaar weertje raden we je aan om je met je stalen ros naar het Rijk van de Keizer te fietsen. Met een beetje inzicht rijd je door velden en bossen en zit je meteen in de goede sfeer. Navigatieadres: het Rijk van de Keizer, Joris van Den Berghweg 109, Amsterdam Wild-West.

Openbaar vervoer is natuurlijk ook mogelijk: neem GVB-bus 21 en daarna is het met de Oprah-speedwalk nog zo’n dikke dertien-en-een-halve minuut+ stevig de pas erin. Huifkar of automobiel kan ook! Gelukkig hebben we geen chagrijnige types met fluororanje hesjes die je vertellen wat je zogenaamd moet doen of laten. In de buurt is een parkeerterrein in het weiland waar je je vehikel op stal kan zetten.

Voor degen die nog een baan hebben of teren op een moddervette buffer of erfenis: pak een Uberalles of zoiets!

Tot Cockadoodletime, folks!

❤️? Dolly Party-On & Joe ‘Cry Baby’ Belle