Vergaderlocatie Amsterdam

We stonden in het magazine van Greater Venues lees hier het artikel over onze vergaderlocatie.

Unieke vergaderlocaties op een steenworp afstand van Amsterdam Centrum. Onze vergaderlocatie, het Rijk van de Keizer, zit in Amsterdam Nieuw-West met voldoende gratis parkeergelegenheid. We zitten in de buurt van de A5, A9 en A10 en dan ook nog in een groene, landelijke omgeving waar je inspiratie op kan doen tijdens je vergaderdag. TIP! Maak eens een wandeling of fietstocht door onze mooie omgeving, er is zoveel te zien en te beleven.

Voor diegene die ons nog niet kennen, wij zitten op een historische plek met twee unieke gebouwen die ieder zijn eigen sfeer en uitstraling hebben. Zaal E ademt rust uit en kijkt uit over de weilanden, ideaal om te presenteren of te brainstormen. Zaal F is een stoere, industriële ruimte met bar en open keuken waar je tussen de sessies door kan lunchen of afsluiten met een  borrel en/of diner. Ook bieden wij kookworkshops vanaf 12 personen.

Voor ons is iedere klant uniek en wij maken graag zoveel mogelijk om maat voor u. We nodigen u dan ook graag uit om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken; zodat ook uw event een onvergetelijke dag zal worden. We kunnen het zakelijk en formeel houden; of juist ongedwongen; het jaar feestelijk afsluiten; of juist het jaar goed starten met een stukje theatraal vermaak?

Wil jij ook een keer genieten van een diner bij het Rijk van de Keizer? Wij hebben 1 x per maand onze Maandelijkse Restaurantavond, waar wij onze deuren voor iedereen openen. Bekijk onze agenda voor de eerst volgende editie.

Wil je contact met ons opnemen? Dit kan door te mailen naar: info@hetrijkvandekeizer.nl of door ons te bellen op 020-4977506.