Sprookjesachtig trouwen in Amsterdam

Trouwen buiten in het groen. Toosten en borrelen in de binnentuin. Dineren in het rustieke wachtershuis en dansen in de industriële feestzaal. Sprookjesachtig trouwen bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam!

Trouwen in Amsterdam

Het Rijk van de Keizer is een sprookjesachtige locatie in het groen van Amsterdam West. Ons wonderlijke rijk bevindt zich op het kunstenaarsterrein van de 1800 Roeden en was in de vorige eeuw onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Trouwen in ons magische Rijk is niet in één woord te omschrijven. Wij hebben al heel wat trouwgeluk voorbij zien komen bij ons op locatie. Van ingetogen klein tot uitbundig groot en volledig over de top. Onze locatie verandert dan ook als een kameleon naar ieders wens en kleur. Niets is ons te gek!

Wij hebben een keizerlijke keuken en rijk gevulde bar. Ook onze kleurrijke personeelsleden staan garant voor een sprookjesachtig prachtig huwelijk om nog lang van te genieten.

Sprookjesachtig trouwen

Onze groene binnentuin kan overdekt en afgesloten worden voor een intieme, warme en knusse ceremonie.

Of toch liever trouwen in onze rustieke zaal E? Het houten wachtershuis heeft een mooi uitzicht over de weilanden.

Maar onze zaal F is ook een hele gedegen huwelijkskandidaat met zijn 19e eeuwse industriële uitstraling.

Daarnaast hebben wij slecht weer meerdere uitwijkmogelijkheden om te voorkomen dat jullie sprookje in het water valt.

Last minute huwelijken zijn ons niet vreemd. Door de jarenlange jaren ervaring in ons team, kunnen wij ook op korte termijn een droomhuwelijk realiseren.

En en en…als kers op de taart, wij hebben voldoende gratis parkeerplek voor al jullie gasten op loopafstand!

Trouwen in het groen

Bij het Rijk van de Keizer is het ook mogelijk om buiten in het groen jullie liefde te bezegelen in het amfitheater wat onderdeel is van het terrein van De 1800 Roeden.

Met mooi weer is het amfitheater de perfecte plek voor jullie bezegeling. Aangekleed met onze pracht en praal aan meubels en spulletjes maken wij jullie dromen echt helemaal waar.

Kijk maar! Zwijmel weg bij het sprookjes huwelijk van  Kimberley en Michel op een zonnige donderdag in 2022. Zijn ze niet prachtig!

Als huis der gemeente kun je bij ons dus officieel trouwen in Amsterdam. Zelfs met je eigen voor één dag benoemde BABS.

De hofhouding van het Rijk van de Keizer staat dan ook voor jullie klaar om jullie sprookjes huwelijk voor jullie te realiseren!

Eten

Bij een huwelijksdiner horen kleurrijke en fantasievolle gerechten. In de keuken van het Rijk van de Keizer wordt vers en eigenzinnig gekookt. Onze keuken werkt zoveel mogelijk met biologische-, streek- en seizoensproducten.

Wij dineren aan lange tafels, net als de Italiaanse familie in de boomgaard. Benieuwd naar onze stijl dineren? Schuif aan op onze Avond van de Chef.

Eet smakelijk!

Drinken

Wij kiezen voor zoveel mogelijk biologische producten. Hier horen ook onze wijnen bij die met zorg door ons zelf worden geproefd met de professionele hulp van Theo van Grapedistrict.

Onze voorkeur gaat uit naar wijnen uit Europa en het liefst geen grote producenten, maar eerder de wat bijzondere wijnboeren. Jaarlijks proeven we de wijnen en kijken we naar nieuwe aanvullingen.

Onze favoriete....

DJ's

Geen feest zonder DJ, geen DJ zonder feest. Wij hebben een aantal DJ’s voor je op rij gezet waar wij van kunnen garanderen dat het een dik feest wordt!

Fotografen

Wij hebben heel wat fotografen op locatie ontvangen. Wij hebben een kleine selectie die wij goed vinden passen bij onze locatie.

Stylist

Wij houden van thema’s en werken graag samen met stylisten. Hier onze met stip op nummer 1 favoriet.