23 sept bij Cantina de Zintuigentuin

Zondag 23 september komt “de Buiten Juf” naar Cantina

We hebben samen met de Buiten Juf iets bedacht voor de kindjes van onze Cantina gasten. Suzanne van der Griend wilt samen met jullie kindjes de omgeving ontdekken. Door middel van speelse activiteiten gaat ze in op de beleving van hun zintuigen. Dit alles staat in het teken van de natuur en onze omgeving. Laat Cantina nou net op een unieke, groene buitenplek in Amsterdam Nieuw-West zitten…
Terwijl de kindjes op avontuur gaan kunnen jullie bij ons lunchen, brunchen of een High-tea. (Brunch & High-tea serveren wij v.a 6 pers)

Zintuigentuin kan in groepjes van 10 kinderen v.a 6 jaar: 
Groep I start om 12.00 uur
Groep II start om 13.00 uur
Kosten € 7,50 per kindje, aanmelden is niet verplicht wel aan te raden vanwege het beperkt aantal plaatsen. 

Wie is de Buiten Juf? 
We zullen haar even voorstellen: Haar naam is Suzanne van der Griend, sociaal pedagoog en beter bekend als de Buiten Juf. Met de Buiten Juf bied ze workshops aan voor kinderen op het gebied van natuur- en zintuigbeleving en stimuleert ze kinderen op een speelse en ontspannen manier voor het buiten leven. Door middel van de natuurworkshops gaat ze samen met de kinderen terug naar de basis en werkt met hen aan de fantasie en creativiteit. Samen op avontuur!!

Wil je reserveren?
Dit kan door te mailen of te bellen naar het Rijk van de Keizer. Vermeld hierbij ajb. de namen en leeftijden van de kindjes. Net als het tijdstip waar je ze voor in wilt schrijven.