Valentijnsdiner op vrijdag 14 februari 2020
het Rijk van de Keizer

Voor ons staat het Valentijnsdiner vooral in teken van samenzijn en delen.. ♡
Hoe leuk is het als je hier in de laatste 25 jaar bij het Rijk van de Keizer bent getrouwd? Of dat je elkaar hebt leren kennen op de eerste feestjes van Shoeless of tijdens ZeeZout festival? Of misschien ga je het komende jaar bij ons trouwen of helemaal nooit? Elke reden om aan te schuiven bij ons Valentijnsdiner met je geliefde of vrienden is er 1.

Ken je dat? Die krakende hersenen omdat je iets origineels moet bedenken voor je geliefde?
Wij in ieder geval wel. Daarom organiseren wij op vrijdag 14 februari een liefdevol Valentijnsdiner voor jou en je geliefde, zodat jij niet hoeft na te denken en wij lekker de rest voor je doen. Wat een luxe hè! Geen dank, graag gedaan. ツ Tickets zijn te koop!

Valentijnsdag
is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Deze dag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in het jaar 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Aldus Wikipedia..

Valentijnsdiner het Rijk van de Keizer

Valentijnsdag bij het Rijk van Keizer in Amsterdam

We zorgen graag samen met het keukenteam voor een heerlijk valentijnsdiner met een keuze voor bijpassende wijnen. Wist je dat? Grote kans dat wat je op het bord ziet liggen uit de omgeving komt en met veel zorg en aandacht is verbouwd.

Dineren op unieke plek met prachtige producten
De wijnen die wij serveren komen o.a. van het huis TreeBorn van Grapedistrict en het speciaal bier van de Amsterdamse Bird Brewery. Beide bedrijven dragen bij aan een mooiere wereld door te compenseren met het planten van bomen en bij te dragen aan schoon drinkwater. Ook onze vaste brouwerij Gulpener is in 2019 uitgeroepen tot duurzaamste brouwerij van Europa. We zijn ontzettend trots op onze leveranciers waar we mee samenwerken.

dansen bij het Rijk van de Keizer

DJ met muziek uit de jaren 50

Platen draaien en je dansschoenen aan?
DJ IrVendermeulen komt tijdens het diner plaatjes draaien en we hopen samen te eindigen met een dansje. Wie doet zijn dansschoenen aan en durft een dansje te wagen? Mikkel is bekend met muziek uit de jaren ’50/’60 en o.a. bekend van Amsterdam BeatClub.

Heb je nog vragen?
Dan kan je ons altijd mailen door onderstaand formulier in te vullen. Willen je reserveren? Koop dan nu je tickets in het evenement.

Contact