12 aug Live muziek bij Cantina 15.00

Zondag 12 augustus speelt Pepijn Spijkerman live bij Cantina Amsterdam Nieuw-West op het steigerterras van 15.00 tot 17.00 uur. 

Zondag hebben we Live muziek bij Cantina, dit keer speelt Pepijn Spijkerman bij ons van 15.00 tot 17.00. Pepijn zijn muziekstijl is te omschrijven als Groove. Dat is eigenlijk het enige waar het om draait bij Pepijn. Alles binnen de lijnen van een popsong, waar de groove staat centraal. Je moet er in kunnen kruipen, 3 min ergens anders kunnen zijn.

Catchy. De tweede pilaar waar het huis op staat. De omlijsting van de eerder genoemde groove. ‘Ik vind een catchy hook zo ontzettend leuk. Ik doe niets liever dan iemand naar huis sturen met een nieuw melodietje om te fluiten’, zegt Pepijn.

Pepijn heeft in het voorprogramma van Tim Knol en Douwe Bob gestaan. Dus hij heeft al de nodige meters gemaakt in de muziekwereld. Met zijn soulvolle pop, die dus ook nog eens grooved en catchy is, komt hij er bij ons op het terras van Cantina een mooie zomerdag van maken. Wil je een stukje luisteren? Filmpje

Wil je na de muziek blijven hangen voor een kop verse soep of rijkelijke salade? Dit kan deze keer, wel graag even laten weten via info@hetrijkvandekeizer.nl o.v.v. 12-08-18 of bel ons op de dag zelf via 020-4116314.