Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandelijkse Restaurantavond

26 september @ 18:00 - 23:30

- €37.50
Trouwlocatie het Rijk van de KeizerLichtatelier Sarah Michel

Restaurant het Rijk van de Keizer
zaterdag 26 september 2020

Restaurantavond bij het Rijk van de Keizer

De keuken maakt iedere maand een verrassingsmenu á € 37,50 met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties in het restaurant. Dit alles vind plaats op een historische buitenlocatie in Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 2 minuten lopen. Reserveren voor het diner kan je hier in dit evenement d.m.v. een ticket kopen. Drankjes reken je op de avond zelf af. Bij het ticket kan je eventuele allergieën vermelden.

Pasen bij het Rijk van de Keizer

Bij het Rijk van de Keizer zorgen wij graag voor een uniek avondje uit.
Naast dat je bij ons kan trouwen, vergaderen of feestjes verzorgen. Kan je ook 1x per maand bij ons dineren in het restaurant. Dit kan tijdens onze Maandelijkse Restaurantavond en die vind meestal plaats op de laatste zondag van de maand. Dit keer hebben we een mooi huwelijk staan en verplaatsen we naar de zaterdag. Dit brengt met zich mee dat we na het eten de disco aan kunnen gooien.

Tijden
Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open en zijn jullie welkom voor een drankje aan tafel. Je kan de locatie bekijken en eventueel al bijkletsen met een hapje en drankje. Om 18.30 uur zal het diner geserveerd worden en rond 21.30 uur starten we met een old skool disco en hopen natuurlijk dat je blijft hangen en je dansschoenen aantrekt?

Verjaardag, feest, diner of huwelijk?

Heb je iets te vieren en wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Wil je meer lezen over de werkwijze van het keukenteam van het Rijk van de Keizer en met welke leveranciers wij zoal samenwerken? Onder andere met groentes van de lokale ondernemers GroenHartig en brood van Bakkerij Mama. Kijk gerust ook eens op onze pagina over eten.

Trouwlocatie

Trouwlocatie het Rijk van de Keizer

Blog
We hebben ook wat artikelen op onze site staan, als je het leuk vind om deze te lezen kijk dan eens bij Blog. Daarnaast zijn wij trots op de leveranciers waar wij mee samenwerken. Hier kan je meer over lezen op de pagina eten.

Reserveer via de tickets in het evenement. Heb je nog vragen? Bel onder kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
18:00 - 23:30
Kosten:
€37.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Overige informatie

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/294200581637126/

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
Telefoon:
020-4977506
Website:
www.hetrijkvandekeizer.nl

Tickets

Onbeperkt beschikbaar
Restaurantavond 26 september42.50