Laden Evenementen

« Alle evenementen

Maandelijkse Restaurantavond

31 januari 2021 @ 18:00 - 22:00

- €42.50
Diner het Rijk van de Keizerhet Rijk van de Keizer

Restaurant het Rijk van de Keizer
zondag 31 januari 2021

Dineren in januari bij het Rijk van de Keizer

Reserveren kan met een ticket, deze vind je op de computer links en op je telefoon onderin het event.

De keuken maakt iedere maand een 4-gangen verrassingsmenu á € 42,50 met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties in het restaurant. Bij deze prijs zit ook een aperitief en een mondvermaakje bij ontvangst. Dit alles vind plaats op een historische buitenlocatie in Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 2 minuten lopen. Reserveren voor het diner kan door een ticket te kopen, drankjes reken je op de avond zelf af. Bij het ticket kan je eventuele allergieën in de bijzonderheden vermelden.

Bij het Rijk van de Keizer zorgen wij graag voor een uniek avondje uit

Diner het Rijk van de Keizer

Naast dat je bij ons kan trouwen, vergaderen of feestjes verzorgen, kan je ook 1 x per maand bij ons dineren in het restaurant. Dit kan tijdens onze Maandelijkse Restaurantavonden en die vind meestal plaats op de laatste zondag van de maand.

Tijden diner
Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open en zijn jullie welkom voor een drankje aan tafel. Je kan de locatie bekijken en eventueel al bijkletsen met een hapje en drankje. Om 18.30 uur zal het diner geserveerd worden en einde is nu 22.00 uur, maar als de maatregelen weer versoepelen ben je vrij om nog te blijven hangen voor een drankje.

Diner het Rijk van de Keizer

Verjaardag, feest, diner of huwelijk?

Heb je iets te vieren en wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Wil je meer lezen over de werkwijze van het keukenteam van het Rijk van de Keizer en met welke leveranciers wij zoal samenwerken? Onder andere met groentes van de lokale ondernemers GroenHartig en brood van Bakkerij Mama. Kijk gerust ook eens op onze pagina over eten. We zijn ook een officiële trouwlocatie.

Blog
We hebben ook wat artikelen op onze site staan, als je het leuk vind om deze te lezen kijk dan eens bij Blog.

Reserveer via de tickets in het evenement. Heb je nog vragen? Bel onder kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314

Gegevens

Datum:
31 januari 2021
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€42.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Website:
www.hetrijkvandekeizer.nl

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Tickets

7 beschikbaar
31 Jan - Restaurantavond42.50