Avond van de Chef

Een culinaire beleving, in een unieke setting met een verrassingsmenu van de Chef!

Een culinaire beleving

Eén keer per maand opent het Rijk van de Keizer haar deuren voor een exclusief en verrassend 3-gangen diner, de Avond van de Chef! In het historische kruithuis Hal F bereiden onze chefs een theatraal en smaakvol menu, vol ambacht en passie.

Dineren in unieke setting!

Delen is verbinden. Onze gerechten worden feestelijk gepresenteerd op grote schalen, zodat je samen met je tafelgenoten geniet van pure smaken.
Lokaal en duurzaam, met ingrediënten van onze buren Groen Hartig. Kijk mee hoe onze chef de gerechten bereidt in de robuuste, open keuken van het voormalige kruithuis.

Hoe ziet de avond eruit?

17:30 – Borreltijd
Jullie worden ontvangen met een welkomstcocktail en een smaakvolle amuse. Uiteraard

18:30 – Aan Tafel
Geniet van een smaakvol 3-gangen diner, gedeeld met je tafelgenoten.

22:00 – Einde Een culinaire avond die je niet snel vergeet!
Reserveer Jouw Plek

Prijs €49,50 p.p. met welkomstcocktail, amuse en 3-gangen vol verrassingen!

Gratis parkeren op loopafstand van onze locatie.
Reserveren door middel van een aanbetaling of bellen op de dag zelf met 020-4116314.

Laat je verrassen door de magie van de Avond van de Chef. Schuif je aan?

Zondag 27 juli live Theo Artz!

Op deze zondag heb ik een speciale verrassing voor jullie. Ik heb onlangs Theo Artz live mogen zien en ik was me een partijtje super zwaar onder de indruk! Ik heb mijn hofhouding op de hoogte gesteld dat hij toch echt bij ons een keer moet aanschuiven bij Avond van de Chef.

Met veel plezier kan ik dan ook vertellen dat het gelukt is!

Zondag 31 augustus aanbetaling
Zondag 28 september aanbetaling

Privé Avond van de Chef

Dat kan natuurlijk ook! Bij het Rijk van de Keizer is het mogelijk om je eigen privé diner te boeken met vrienden, familie of je collega’s vanaf 30 personen met onze Chef! Je kiest één menu uit voor het hele gezelschap of je geeft onze Chef de vrijheid om een mooi verrassingsmenu te creëren.

Wij hebben een all-in prijs van €135,- per persoon inclusief welkomstdrankje met hapje, 3-gangen diner met bier, fris, biologische huiswijnen en als afsluiter koffie of thee. Uiteraard is het ook mogelijk om te combineren met een passend wijnarrangement. Wat een feest!

Onze hofhouding staat 4 uur lang tot jouw beschikking op deze Avond, inclusief onze Chef. Is dat niet feestelijk!  

Koks in de keuken
Avond van de Chef 2

Agenda

zo 17 augustus 2025

Déjeuner Dînatoire Dansant avec DJ Leroy Rey

Eten, drinken en dansen met DJ Leroy Rey zondag 17 augustus! Eens in de zoveel maanden heeft mijn chef wel zin in een lekker dansfestijn in combinatie met zijn heerlijke kookkunsten. Dus waarom niet net zoals de Fransen, vroeg in de middag warm eten en daarna lekker dansen! Feestelijk, informeel, gastronomie ten top met top DJ’s achter de draaitafels! Ik heb weer een persoonlijke favoriet achter mijn decks weten te strikken! Niemand minder dan Leroy Rey zal deze keer de binnentuin vol energie pompen met zijn aanstekelijke draaistijl en sublieme smaak muziek. Soul, disco en house van alle tijden mixt hij naadloos aan elkaar vol passie en vuur! Mijn Déjeuner Dînatoire Dansant is te reserveren voor maar €49,50 per persoon inclusief feest!

zo 31 augustus 2025

Avond van de Chef

De avondzon zakt langzaam weg, terwijl je aanschuift aan een lange tafel op mijn binnenplaats. Om je heen wuift het groen, op tafel dampen schalen vol verse, kleurrijke groenten, recht uit de tuin, puur en vol smaak. Bekenden en onbekenden delen het eten, het lachen, het moment. Alles wordt doorgegeven, behalve de tijd. Vanaf 17.30 uur staat een frisse cocktail op je te wachten. Kom je proeven?

zo 28 september 2025

Avond van de Chef

De dagen worden korter, maar een gouden gloed blijft hangen boven mijn binnenplaats. Tussen het kleurrijke groen staan lange tafels gedekt vol dampende schalen en geurende kruiden. De avond ademt warmte, het zuiden lonkt in elke hap, elke lach, elk glas dat wordt geheven. Bekenden ontmoeten elkaar opnieuw. Onbekenden worden vrienden voordat het hoofdgerecht op is. Grote schalen reizen van hand tot hand. Er wordt gedeeld zonder vragen, gelachen zonder haast. De smaken zijn rijk, de sfeer royaal. Om 17.30 uur staat de eerste frisse cocktail al op je te wachten, op het terras, een koel glas in een warme hand. Schuif aan. In mijn rijk is overvloed geen toeval, maar een manier van leven. P.s. mijn parkeerplaats is nog steeds kosteloos en op loopafstand.