Lekker biologisch eten, bij voorkeur duurzaam geproduceerd

Lekker biologisch eten bij het Rijk! Onze keuken gebruikt bij voorkeur biologische en lokale ingrediënten, want wij houden van vers en echt eten!

Avond van de Chef

Een keer per maand transformeren wij onze locatie om in een restaurant. Vaak op de laatste zondagavond van de maand, organiseren wij onze Avond van de Chef. Op deze avond kunt u lekker aanschuiven voor uitgebreid 3-gangen menu en bij voorkeur bereid met biologische producten uit het seizoen. 

Onze Avond van de Chef staat in het teken van onze stijl dineren, net als de Italiaanse familie in de boomgaard. Daarom dineren wij aan lange tafels met grote schalen om te delen. Onze ingrediënten zijn bij voorkeur biologisch en duurzaam geproduceerd. Kraakvers en echt lekker eten!

Daarnaast hebben wij voldoende gratis parkeerplek op loopafstand.

Prive Diner

Bij het Rijk is het mogelijk om je eigen privé diner te boeken met vrienden, familie of collega’s vanaf 30 personen. Lekker eten met het hele gezelschap voor een aantrekkelijke prijs waarbij wij bovendien niet afdoen aan de kwaliteit of de inkoop van onze producten. 

Wij hebben een all-in prijs van €130 per persoon. Wij verwelkomen jullie met een welkomstdrankje, en een hapje, 3-gangen diner met biologische wijnen en als afsluiter koffie of thee. Daarbij staat onze hofhouding 4 uur lang tot jouw beschikking! Is dat niet feestelijk!

Lekker eten en bij voorkeur biologisch bij het Rijk van de Keizer in privé sferen!

Déjeuner Dînatoire Dansant

Eens in de zoveel maanden heeft onze chef wel zin in een lekker dansfestijn in combinatie met zijn heerlijke kookkunsten. Dus waarom niet net zoals de Fransen, vroeg in de middag warm eten en daarna lekker dansen! 

Dit gaan we doen op zondag 10 november met DJ Isis en Mozes Meijer en wie kent Isis nou niet! Deze vrouwelijke en veel gekozen “meest sexy dj” maakt al naam sinds de jaren ’90. Samen met Mozes Meijer is zij een wonderschoon duo waarop je heerlijk kan grooven.

Zorg dat je erbij bent en mis het niet!

lekker biologisch eten uit eigen moestuin

Leveranciers

In de keuken van het Rijk van de Keizer wordt er bij voorkeur gebruik gemaakt van lokale, biologische producten uit het seizoen en het liefst zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Daarom maken wij graag gebruik van boeren en telers uit de buurt. Denk bijvoorbeeld aan de groente van GroenHartig uit de Tuinen van West, maar ook onze eigen moestuin zorgt voor kruiden en bloemen die onze gerechten versieren.

Wij schenken daarnaast biologisch bier van Gulpener en ook onze wijntjes zijn veelal biologisch en komen bij Grapedistrict vandaan. Bij Cantina vind je drankjes van de Amsterdamse Frisdrank Fabriek.