30 September Restaurantavond

Zondag 30 september kan je weer bij het Rijk van de Keizer dineren. Dit is een uitgelezen kans om bij ons aan te schuiven aan mooie gedekte lange tafels. Het Rijk van de Keizer is een evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West die geopend is voor zowel kleine als grote partijen, zakelijk én privé. Een keer per maand zetten wij onze deuren open voor iedereen; om bij te kletsen tijdens de borrel, bijzondere biologische en lokale gerechten te proeven en na te tafelen met muziek op de achtergrond van steeds wisselende DJ’s.

Deze editie zal DJ DaanModern draaien, met haar pittige jurkjes, rode lippen en blije gezicht is ze een verschijning en een muzikale toevoeging aan de avond.

Of we deze keer buiten of binnen eten zal afhankelijk zijn van het weer, we hopen in de zomermaanden altijd op een diner in onze (overkapte) binnentuin en anders verplaatst deze na de borrel lekker naar binnen in de open keuken.

Nieuwsgierig waar onze bijzondere producten vandaan komen? Dit kan je lezen op onze pagina eten daar staat een stukje over de leveranciers waar wij mee samen werken.

Tijden: 17.00 – 18.30 borrelen | 18.30 start het diner | ± 22.00 einde
€ 37,50 voor 4 gangen