Wander ↠ Lust

5 X VERBORGEN PARELS IN ONZE BUURLANDEN

Dit maakt ons trots! Feeling.be heeft ons benoemd in hun artikel over verborgen pareltjes.

Cantina Nieuw West

Volgens het Belgische blad Feeling.be Hoera, de grenzen van ons kleine landje zijn weer open! Vanaf nu kan je dus weer ongestoord trippen naar onze noorder-, zuider- en oosterburen. Dat je voor een paar prachtige verborgen parels niet altijd ver hoeft te reizen, bewijzen de dames van het reisplatform Wander ↠ Lust: speciaal voor deze bijzondere zomer vroegen ze een aantal ervaren travelers om een paar van hun favoriete bijzondere, maar minder bekende plekjes overeen de hele wereld prijs te geven. Naar één van deze vijf wonderlijke locaties in onze buurlanden rijd je alvast in no time!

1. OFF ROAD IN AMSTERDAM

Verscholen in de Tuinen van West Amsterdam, zit Cantina – een lunchrestaurant (onderdeel van het Rijk van de Keizer) aan het water met uitzicht over de weilanden. In de bijzondere en idyllische omgeving van het Amsterdamse natuurgebied kan je bij Cantina genieten van een biologisch broodje, een frozen cappuccino met caramel of een #nognietnaarhuis-pankje met diverse kazen en charcuterie. Luierend in een van de hangmatten aan de bomen, op een zelf ontworpen peacock-stoel of in een comfortabele zitzak kom je er helemaal tot rust.

Lees ook de andere 4 unieke plekken in buurlanden op de site van Feeling.be.  

Cantina Nieuw West - RvdK

Cantina in Amsterdam Nieuw West het kleine zusje van evenementenlocatie het Rijk van de Keizer.
Deze verborgen parel is gedeeld door Elke van Wander ↠ Lust die hier het liefst iedere vrije minuut wilde zijn.. Wil je meer lezen over het boek “Off the Beaten Track” wat ze hebben geschreven? Of misschien zelfs wel bestellen als cadeau voor iemand speciaal of speciaal voor jezelf?

We vinden het zo leuk dat Wander ↠  Lust al jaren fan is van Cantina dat wij het ook heel leuk vinden om jullie te vertellen over het reisboek.

Boek off the beaten track

Off the Beaten Track

Ga met Elke Salverda en Sarah Reinhoudt off the beaten track en ontdek de meest bijzondere plekken ter wereld buiten de gebaande paden!

Elke Salverda en Sarah Reinhoudt van het reisplatform Wander-Lust.nl delen in Off the Beaten Track unieke bestemmingen en bijzondere plekken die buiten de gebaande paden liggen. Ben jij op zoek naar avontuur en laat je je graag positief verrassen? Ga dan op reis met Elke en Sarah en bezoek plaatsen op de wereld die nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt. Met foto’s en tips van verschillende nationale en internationale fotografen, reisjournalisten en bekende Nederlanders. Trendy plekken zijn leuk, maar unieke plekken nog veel leuker! Bestel hier het boek.

Cantina & het Rijk van de Keizer

Kom je lekker lunchen, borrelen, hangen of dineren? Check onze agenda met al het leuks! Cantina is open op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur en op zondag zelfs van 10.:00 tot 22:00 uur.