Zondag 21 Juni 2020 Vader- & Moederdag
bij Cantina in Amsterdam Nieuw-West

 

Vader- & Moederdag Cantina

Het is bijna zover! Dan mogen we onze lieve, sterke, stoere vaders weer in het zonnetje zetten. Kom jij ook borrelen? We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer open zijn bij Cantina en wilden Moederdag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hopen we jullie op Vader- & Moederdag te ontvangen bij Cantina. Dan vieren we ook maar meteen dat we eindelijk weer open zijn! Zelfs bij minder mooi weer hebben we een heerlijke (verwarmde) binnentuin en de 2 ruime zalen van het Rijk van de Keizer achter de hand.

We hebben door de huidige situatie moeten besluiten geen activiteiten te organiseren, omdat dit simpelweg niet mogelijk is. We zijn wel super dankbaar dat we ons fijne plekje eindelijk weer met jullie mogen delen en dat er zoveel mensen komen brunchen!

Let op!! ➳ We zitten vol voor de brunch, maar er is nog wel plek voor de High wine of High beer. 

Zin in een borrel? Je kan reserveren via mail vanaf 15.00 uur en je kan nog tickets bestellen voor een uitgebreide High beer of High wine tussen 16.00 en 18.00 uur. Tickets zijn per 2 personen en in het event te koop.

High beer Cantina

High wine of High beer?
Je kan tussen 16.00 en 18.00 uur een uitgebreide High beer of een High wine reserveren € 24,50 p.p. (vanaf 2 pers.) We serveren dan verschillende hartige hapjes. Bij de High wine krijg je per 2 personen een fles biologische wit, rose of rode wijn en bij de High beer serveren we 3 Bird Brewery biertjes p.p. Laat ons alsjeblieft vooraf weten als er dieetwensen zijn. Heb je verder nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Duurzame producten
We zijn trots op onze groene buitenplek waar we werken met veel lokale, biologische en duurzame producten. Wil je weten met welke mooie leveranciers wij zoal werken? Dat kan je hier lezen.

Cantina Nieuw West - RvdK

Het verhaal achter Cantina Nieuw West
We hebben een tijd geleden een blog geschreven waar het verhaal van de Cantina en het Rijk van de Keizer in uit wordt gelegd. Het blijft voor mensen die ons niet kennen een lastig plaatje. Er zijn zoveel leuke plekjes bij ons en de mogelijkheden zijn niet voor niets eindeloos…

Reserveren voor Vader- & Moederdag gaat via de tickets in dit evenement.

Wil je op de hoogte blijven voor last minute updates? Meld je dan aan via het facebook event.