Diner bij het Rijk van de Keizerhet Rijk van de Keizer

 

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die als allround kok of sous-chef aan de slag wilt gaan bij evenementenlocatie het Rijk van de Keizer in Amsterdam.

Allround kok en/of sous-chef in Amsterdam Nieuw West.
Wij zoeken een zelfstandige, communicatieve en gemotiveerde collega die zin heeft in een afwisselende en uitdagende baan. In onze open keuken ben jij als kok onderdeel van de beleving. De keuken is de motor van het Rijk van de Keizer; een dagelijkse inspiratie en smaaksensatie voor gasten en collega’s met een theatrale invalshoek. Er worden stoere eigentijdse gerechten gekookt met Mediterrane inslag gebruikmakend van zoveel mogelijk biologische ingrediënten en seizoensproducten uit de moestuin of van de velden uit de buurt. Alles wordt vers gemaakt.

Vind je het leuk om steeds in andere omstandigheden te koken?
Om bijvoorbeeld voor kleine en grote gezelschappen te koken afgewisseld met à la carte avonden, lunch, kookworkshops en buiten koken? Krijg je energie van je werk en deel je graag je passie en je kennis over eten? Kan je goed tegen tijdsdruk, ben je gewend zelfstandig te werken en krijg je een kick om samen met een team fantastische gerechten te creëren en gasten te prikkelen? Bij het Rijk van de Keizer krijg je de kans om je kennis en vakmanschap uit te breiden, je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het keukenteam.

Taken en verantwoordelijkheden allround kok/sous-chef:

  • Je bent in staat zelfstandig ontbijt, lunch, diner en patisserie te bereiden.
  • Ondersteunt de keukenbrigade en inspireert elkaar.
  • Je denkt actief mee en neemt je verantwoording binnen het gehele team.
  • Kan je goed organiseren en het overzicht bewaren?
  • Flexibel in werkomstandigheden, geen partij is hetzelfde.
  • Je ziet er op toe dat er gewerkt wordt volgens de HACCP voorschriften.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO opleiding (koks- of horeca opleiding).
  • Werkervaring in ambachtelijke restaurants/keukens.
  • Werkervaring in het koken voor evenementen.
  • Flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden te werken.

Wat bieden wij jou?

Onder andere een werkplek op een fantastische buitenlocatie waar ruimte is om mee te denken; stimuleren creativiteit; er zijn veel doorgroeimogelijkheden; afwisselend werk; leuke collega’s; bedrijf waar langdurige werkrelaties belangrijk zijn. De piek ligt in de zomermaanden, maar daar staat tegenover dat je misschien in de wintermaanden wel een lange reis wilt maken? Daarnaast bieden we je een marktconform salaris en is zowel parttime als fulltime werken mogelijk.

Wie zijn wij?

het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Nieuw-West verscholen tussen de weilanden. We beschikken over diverse zalen, terrassen, een amfitheater, moes- en kruidentuinen, een mobiel restaurant en dagzaak ‘Cantina’. Bij ons vinden huwelijken, meetings, (product)presentaties, feesten en (kook) workshops plaats.
Ook hebben we maandelijkse een restaurantavond en onze lunchplek Cantina.

Kortom: het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

Ben jij de aangewezen persoon?
Stuur dan je brief, CV en foto naar: info@hetrijkvandekeizer.nl t.a.v. Jolijn.
Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV en profielfoto worden niet in behandeling genomen.

Bekijk ook onze andere vacatures.