Testen voor Toegang 

Bij de meeste privé boekingen maken wij graag gebruik van het “Testen voor Toegang” systeem. Dat is voor zowel de veiligheid van onze gasten en van ons personeel. Het is vrij simpel. Alle gasten moeten de app CoronaCheck installeren. Via deze app kan er een gratis test afspraak ingepland worden bij jou in buurt binnen 24 uur voor het event. Zodra de uitslag bekend is, krijg je een QR-code in de app. Bij een positieve uitslag blijf je uiteraard thuis. Bij een negatieve uitslag verschijnt er groen licht zodra deze gescand wordt door ons personeel. Daarnaast checkt ons personeel de kenmerken die bij jouw identiteitsbewijs horen.

Volledig gevaccineerd of herstelbewijs

Als je volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt, dan hoef je je niet te laten testen. Maar je moet nog steeds via deze app de QR-code genereren. Dat kan door middel van je digi-d. Bij klachten blijf je thuis, ook als je gevaccineerd bent. Misschien ook fijn om toch nog even voor vertrek een zelftest te doen. Uiteraard ben je vrij om alsnog bij de GGD een PCR test af te laten nemen. Dat is wel zo geruststellend allemaal. 

Wij hanteren dit systeem om zoveel mogelijk risico uit te sluiten. Wel zo veilig voor onze gasten en voor ons personeel.

QR-code

De QR-code geeft geen persoonlijke gegevens door. Wij zien slechts 3 kenmerken die bij de identiteit van een gast horen. Denk bijvoorbeeld aan een initiaal of een geboortedag. We kunnen dus niet uit de app lezen hoe je heet of hoe bruisend jong je bent. 😉