Cadeaubon

het Rijk van de Keizer & Cantina cadeaubon

We hebben een nieuwtje! Je kan een cadeaubon bij ons kopen. We  ontvangen graag de NAW gegevens met eventueel een persoonlijke boodschap. We schrijven de kaart met de hand en zullen deze voor je *versturen binnen Nederland. Buiten NL kan natuurlijk ook maar dan komen er verzendkosten bij. *verzendduur is net als andere post. Je kan ook een hoger bedrag kiezen dan zetten we dit op de kaart.

Cadeaubon
Onze cadeaubonnen kan je gemakkelijk via onze webshop bestellen en betalen. Naast het invullen van je eigen gegevens kan je ook een persoonlijke tekst aanleveren. Wij schrijven de kaart dan met de hand en versturen deze uiterlijk 1 dag later binnen Nederland.

Waar en wanneer te besteden?
Cantina Nieuw West is het kleine zusje van het Rijk van de Keizer in Amsterdam.
Winter Cantina is normaal in de wintermaanden elke zondag open van 10:00 tot 18:00 uur. We zitten dan warm binnen in de huiskamer van het Rijk van de Keizer. Hier kan je o.a. genieten van een kop koffie, huisgemaakte taart, knapperige lunch of lokale biertje met hapjes. Wil je reserveren voor een chocolade workshop of high tea? Ook dit kan straks weer met deze cadeaubon.

Zomer Cantina is hopelijk snel weer open van donderdag t/m zondag van 10:00 – 18:00 met een ruim terras met vele zitjes (mogelijk overkapt & verwarmd).

het Rijk van de Keizer is de grote broer en als historische evenementenlocatie exclusief te huur als vergader-, trouw-, of feestlocatie. Elke maand veranderen we één keer in een mobiel restaurant waar iedereen welkom is om aan te schuiven. Samen genieten van de verse, lokale en biologische gerechten gemaakt door ons eigen keukenteam. Onze groente komt onder andere bij onze buurman GroenHartig vandaan.

Agenda
Er staan verschillende activiteiten bij ons op de agenda gedurende het jaar. Houd onze evenementen in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Let op! Deze cadeaubon is 1 jaar geldig na afgifte datum, d.d. vermelden we op cadeaubon.