De laatste zondag van de maand kan je altijd bij ons aanschuiven voor een verrassingsmenu aan lange tafels in ons stoere restaurant. De Chef en zijn team koken dan zoveel mogelijk met lokale, biologische seizoensproducten in een open keuken.

Wij, van het Rijk van de Keizer, vinden dat je over koken niet zwaarwichtig moet doen. Onze filosofie is eigenlijk tamelijk simpel; wij houden van verse, eerlijke en fantasievolle gerechten. We werken zoveel mogelijk met dagverse producten en gebruiken geen voorgekookte producten uit de gemakindustrie. De natuur biedt immers variatie genoeg en daar maken wij dankbaar gebruik van.

“het voorjaar hangt alweer in de lucht en dit is terug te zien in het menu”

Het menu voor a.s zondag 25 maart is bekend en hier te lezen:

Voorgerecht: Compositie van gepofte Topinamboer, gekonfijte waspeen, tartaar van rode gierst en gegrilde asperges & knoselderij, Flan van broccoli, crème van zoete bataat .

Tussengerecht: Scharfilet met Langoustine, koekje van prei en een saus van Riesling.

Hoofdgerecht: Gebraden lamsrump, afgelakt met 5-spices karamel, rode bieten pesto, sojabonen, gebakken meiknol, salade van postelein en saus van ui & anijs.

Nagerecht: Taartje van voorjaar rabarber en polenta, hangop met grapefruit en huisgemaakte Bounty bonbon met koekjes van amandel.

Menuprijs € 37,50 p.p excl. drankjes

Wel graag vooraf reserveren en eventuele dieetwensen doorgeven via info@hetrijkvandekeizer.nl of bel ons onder kantoortijden op 020-4977506.

Wil je dit artikel delen met je vrienden? Je kunt, onderaan, onze artikelen altijd delen via jouw Social Media kanalen of per mail.