Onze nieuwe online club vanuit het Rijk van de Keizer

Missen jullie ons net zoveel als dat wij jullie missen?

Om de zondagen thuis wat gezelliger te maken, zullen wij elke zondagavond streamen vanuit onze huiskamer naar onze Facebook pagina van het Rijk van de Keizer van 19.00 tot 23.00 uur. Volg onze nieuwe “Club Tropicana” live hier.
We hebben een heerlijke groep aan muzikale vrienden die graag een plaatje komen draaien bij ons op locatie. Onder ons nieuwe motto: het beste feest is thuis, dus haal de dj in je huis! ツ

Livestream het Rijk van de Keizer

DJ’s van Supernature op zondag 3 mei
Whaaaat op zondag 3 mei komen de dj’s van Supernature waaronder Doppelgang, Eljany en MMIV onze huiskamer even lekker op zijn kop zetten. Deze disco gedreven dj’s zullen je swingend alle hoekjes van je huiskamer laten zien. Wij zetten onze discobol aan en dansen op de achtergrond de hele avond met je mee! Thuisblijven is nog nooit zo fijn geweest! Dans je mee?

Koningsnacht met Mason

Kick-off was met DJ Mason Koningsnacht zondag 26 april 
We wilden Koningsnacht niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom vroegen we niemand minder dan DJ Mason! Live vanaf onze locatie rechtstreeks jouw huiskamer in! Mason laat zich als dj en producer niet in hokjes stoppen en hij draait muziek waar hij zin in heeft. Wij vinden het dan ook echt helemaal te gek dat hij het spits afbeet van onze nieuwe wekelijkse livestream. Website van Mason.

Wie moet zeker mee dansen? Nodig jij ze uit voor onze livestream in dit facebook event?

Wil je meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden bij het Rijk van de Keizer?

Wij zijn een evenementenlocatie aan de rand van Amsterdam en zijn tot ons spijt gesloten tot 20 mei. Maaaar als wij wel weer open mogen kan je bij ons vergaderen, dineren, feesten, trouwen, uiteenlopende productlanceringen, festivals, kookworkshops, het leven vieren, personeelsfeesten..

Noem het maar op de mogelijkheden zijn eindeloos..