Kruidenwandeling Cantina door Amsterdam Nieuw-West op vrijdag 16 oktober 2020.

Deze kruidenwandeling wordt verzorgd door Patty Vegt en start bij Cantina, je kan alle informatie en tickets vinden op de website van Local Nature Guide.

Kruidenwandeling Cantina

Wat gaan jullie doen?

Tijdens een kruidenwandeling in de omgeving van Cantina in Amsterdam Nieuw-West gaan jullie op zoek naar eetbare en geneeskrachtige wilde kruiden. Met extra aandacht voor de natuur ontdekken jullie een diverse verscheidenheid aan planten, struiken en bomen. Je zult je verbazen hoeveel eetbare natuur er zo vlakbij de drukke stad te vinden is.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Klik dan naar deze site voor meer informatie en tickets. Wil je vooraf lunchen of wat drinken bij onze unieke plek? Cantina is die dag open van 12.00 tot 17.00 uur en we hopen jullie te ontvangen voor een hapje of drankje. Bekijk hier gerust de Cantina menukaart.  Je dient wel te reserveren via 020-4977506 of mail info@hetrijkvandekeizer.nl.

In de buitenlucht is het goed te doen om voldoende afstand te houden i.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen.

Winter Cantina

Cantina

Cantina

We zijn open voor lunch, borrel, high tea of het vieren van je verjaardag. We hebben voldoende binnen- en buitenruimtes dus vraag gerust naar de mogelijkheden die er nog wel degelijk zijn. We maken alles op maat en bewegen mee met de maatregelen. Cantina

Reserveren kan eenvoudig

Maar één ding blijft onveranderd we zitten op een unieke buitenplek waar afstand houden geen enkel probleem is. Maar we doen voorlopig wel weer even alles op reservering om het in goede banen te leiden. We hopen op jullie begrip en jullie support door het bezoeken van onze mooie plek midden in het groen tussen Amsterdam & Haarlem..

Kijk eens naar deze binnentuin?

Binnentuin het Rijk van de Keizer

Parkeren

Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein in het weiland aan de Joris van de Berghweg. Dan loop je direct links via het fietspad naar het Cantina terras. Afhankelijk van het weer worden jullie naar de beste plek geleid.