Ook het Rijk van de Keizer en Cantina blijven helaas aankomende tijd dicht om de verspreiding tegen te gaan van het coronavirus.

Cantina

We vinden het ook super jammer dat de events die wij gepland hadden staan, zoals bijvoorbeeld de feestelijke opening van onze Cantina en de uitbundige paasbrunch, niet door kunnen gaan.

het Rijk van de Keizer

Ook wij missen het gejoel na het geven van het ja-woord op onze bloeiende binnenplaats en de gezellige borrels met onze heerlijke huisgemaakte hapjes na een lange dag vergaderen. Natuurlijk niet te vergeten de feestjes die tot diep in de nacht het leven en de liefde vieren onder het genot van onze biologische wijntjes.

Wij hopen dan ook dat ieder van jullie gezond door deze eenzame periode heen komt en dat we snel niet meer digitaal hoeven te proosten op de 60ste verjaardag van ome Johan en het eenjarige huwelijk van Anna en Pim. Maar dat we juist weer lekker samen buiten met onze neuzen in de zomerwind onze glazen kunnen laten klinken alsof het lijkt dat de kerktorens in Halfweg hun klokken luiden.

Laat jullie allen duidelijk zijn dat wij ons niet zomaar uit het veld laten slaan door het onzichtbare zwaard van deze bizarre tijd. Wij zien hier elke ochtend de zon opkomen tussen de bomen. Ook voor volgend jaar hebben wij nog redelijk wat beschikbaarheid voor bruiloften, verjaardagen en natuurlijk de feestjes gewoon omdat het kan.

Dus houd moed, blijf gezond en hopelijk tot snel!

de Hofhouding