Laden Evenementen

« Alle evenementen

Maandelijkse Restaurantavond

30 mei @ 18:00 - 22:00

- €42.50
Diner het Rijk van de Keizerhet Rijk van de Keizer

Restaurant het Rijk van de Keizer
zondag 30 mei 2021

Dineren in het voorjaar bij het Rijk van de Keizer

We beginnen een uurtje eerder!

De keuken verzorgt een 4-gangen verrassingsmenu voor €42,50 met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties in het restaurant. Bij deze prijs zit ook een (eventueel alcoholvrij) aperitief en mondvermaakje bij ontvangst. Dit alles vind plaats op een historische buitenlocatie in Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 2 minuten lopen. Reserveren voor het diner kan straks door een ticket te kopen, drankjes reken je op de avond zelf af. Bij het ticket kan je eventuele allergieën in de bijzonderheden vermelden.

Bij het Rijk van de Keizer zorgen wij graag voor een uniek avondje uit

Diner het Rijk van de Keizer

Naast dat je bij ons kan dineren? Kan je ook bij ons trouwen, vergaderen of je verjaardag vieren. Ons lunchplekje Cantina is alweer open gaan voor passanten.

Tijden diner vervroegd
We beginnen wat eerder dan normaal in verband met alle maatregelen. Terug naar vroeger, lekker op tijd eten.

Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open en zijn jullie welkom voor een drankje aan tafel. Om 16.30 uur zal het diner geserveerd worden. Het verwachte einde is rond 20.00 uur.

Diner het Rijk van de Keizer

Verjaardag, feest, diner of huwelijk?

Heb je iets te vieren en wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Wil je meer lezen over de werkwijze van het keukenteam van het Rijk van de Keizer en met welke leveranciers wij zoal samenwerken? Onder andere met groentes van de lokale ondernemers GroenHartig en brood van Bakkerij Mama. Kijk gerust ook eens op onze pagina over eten. We zijn ook een officiële trouwlocatie.

 

Reserveer via de tickets in het evenement. Heb je nog vragen? Bel onder kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€42.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
View Locatie Website

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Overige informatie

Facebook Event
View Evenement Website
© Copyright - het Rijk van de Keizer