Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandelijkse Restaurantavond

26 juli @ 18:00 - 22:30

- €37.50
Restaurantavond het Rijk van de Keizer© www.khiria.com

Dineren bij het Rijk van de Keizer
zondag 26 juli 2020

Restaurantavond bij het Rijk van de Keizer

De keuken maakt iedere maand een verrassingsmenu á € 37,50 met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een historische buitenlocatie in Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 2 minuten lopen. Reserveren voor het diner kan je hier in dit evenement d.m.v. een ticket kopen. Drankjes reken je op de avond zelf af. Bij het ticket kan je ook bijzonderheden en/of dieetwensen vermelden.

Pasen bij het Rijk van de Keizer

Bij het Rijk van de Keizer zorgen wij graag voor een uniek avondje uit.
Naast dat je bij ons kan trouwen, vergaderen of feestjes verzorgen. Kan je ook 1x per maand op zondag bij ons dineren. Dit kan tijdens onze Maandelijkse Restaurantavond en die vind plaats op de laatste zondag van de maand.

Tijden
Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open en zijn jullie welkom voor een drankje aan tafel. Je kan de locatie bekijken en eventueel al bijkletsen met een hapje en drankje aan onze bar met de open keuken. Om 18.30 uur gaan we met zijn allen te gelijk aan tafel en zal het diner geserveerd worden. Einde is meestal rond 22.30 uur.

Verjaardag, feest, diner of huwelijk?

Heb je iets te vieren? Wil je meer lezen over de keuken van het Rijk van de Keizer? Of misschien wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Of wil je weten met welke leveranciers wij samenwerken? Onder andere met groentes van de lokale ondernemers GroenHartig en brood van bakkerij Mama. Kijk dan ook eens op onze pagina eten.

Trouwlocatie

Trouwlocatie het Rijk van de Keizer

Blog
We hebben ook wat artikelen op onze site staan, als je het leuk vind om deze te lezen kijk dan eens bij Blog. Daarnaast zijn wij trots op de leveranciers waar wij mee samenwerken. Hier kan je meer over lezen op de pagina eten.

Reserveer via de tickets in het evenement. Hier kan je ook eventuele bijzonderheden in vermelden. Heb je nog vragen? Bel onder kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314

Gegevens

Datum:
26 juli
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
€37.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Overige informatie

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/744683786316756/

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
Telefoon:
020-4977506
Website:
www.hetrijkvandekeizer.nl

Tickets

Unlimited beschikbaar
Restaurantavond 26 juli37.50