Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandelijkse Restaurantavond

28 juni @ 18:00 - 23:00

Biologisch eten het Rijk van de Keizerhet Rijk van de Keizer

Midzomer diner bij het Rijk van de Keizer
zondag 28 juni 2020

Restaurantavond bij het Rijk van de Keizer 

De keuken maakt iedere maand een verrassingsmenu á € 37,50 met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een historische buitenlocatie in Amsterdam Nieuw-West. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 2 minuten lopen. Ticket voor het diner kan je hier in dit evenement kopen, drankjes reken je op de avond zelf af. Bij het ticket kan je ook eventuele bijzonderheden of dieetwensen vermelden.

Bij het Rijk van de Keizer zorgen wij graag voor een bijzonder avondje uit.

Naast dat je bij ons kan trouwen, vergaderen of feestjes verzorgen. Kan je ook 1x per maand op zondag bij ons aanschuiven voor een diner aan lange tafels. Je kan dineren tijdens onze Maandelijkse Restaurantavond meestal op de laatste zondag van de maand.

Leverancier Groen Hartig

Biologische ingrediënten

Tijden
Vanaf 17.00 uur gaan de deuren open en kan je de locatie bekijken en eventueel al bijkletsen met een hapje en drankje aan onze bar met de open keuken. Om 18.30 uur gaan we met zijn allen te gelijk aan tafel en zal het diner geserveerd worden. Einde is meestal zo rond 22.00 uur.

Ceremonie het Rijk van de Keizer

Trouwlocatie

Heb je iets te vieren?
Wil je meer lezen over de keuken van het Rijk van de Keizer? Of misschien wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Of wil je weten met welke leveranciers wij samenwerken? Onder andere met groentes van GroenHartig en brood van Mama. Kijk dan ook eens op onze website.

Blog
We hebben ook wat artikelen op onze site staan, als je het leuk vind om deze te lezen kijk dan eens bij Blog. Daarnaast zijn wij trots op de leveranciers waar wij mee samenwerken. Meer hierover kan je lezen bij eten.

Reserveer bij ons via 020-4977506. 

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Website:
www.hetrijkvandekeizer.nl

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Overige informatie

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/215701466118855/