Laden Evenementen

« Alle evenementen

Maandelijkse Restaurantavond zondag 28 november

28 november @ 17:00 - 23:00

- €42.50
Kerstdiner het Rijk van de Keizer© het Rijk van de Keizer

Maandelijkse Restaurantavond bij het Rijk van de Keizer zondag 28 november 2021

Dineren bij het Rijk van de Keizer

Inloop tussen 17.00 en 18.00 uur.

Dineren bij het Rijk van de Keizer

De winter staat voor de deur en het begint al voelbaar kouder te worden. Het menu van onze chef verandert dan ook mee met deze tijd. Hij verzorgt een 4-gangen verrassingsmenu geïnspireerd op het seizoen voor €42,50 met mooie smaakcombinaties op deze maandelijkse Restaurantavond op 28 november. Het menu wordt bereid met zoveel mogelijk biologische, lokale en dus producten uit het seizoen. Het verrassingsmenu is inclusief welkomsthapje en drankje.

Reserveren voor onze maandelijkse Restaurantavond op zondag 28 november kan door een ticket te kopen hieronder. Drankjes reken je op de avond zelf af bij de bar. Bij de aankoop van het ticket kan je eventuele allergieën of dieetwensen vermelden. Aangezien we toch nog steeds werken met toegangstesten, kunnen we er net zo goed weer een feestje van maken. DJ Daan Modern draait vanavond de plaatjes.

Niet geheel onbelangrijk er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand.

Na een succesvolle eerste editie is er wederom de gelegenheid om voorafgaand aan het diner is er de mogelijkheid om theatervoorstelling “STEL” van Productiehuis Lente te bezoeken. Tickets te bestellen via hun site. Voorstelling begint om 16.00 uur. Aansluitend het aanschuifdiner.

Heb je iets te vieren?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wellicht een mooi diner met een verrassingsmenu van onze chef. Bekijk ook onze menukaart ter inspiratie. Wil je meer informatie over de werkwijze van het keukenteam van het Rijk van de Keizer en met welke leveranciers wij samenwerken? Onze keuken werkt graag met groentes van de lokale ondernemers. Denk aan bijvoorbeeld GroenHartig en brood van Bakkerij Mama. Surf lekker rond op onze pagina over eten.

Voor dit event zijn we verplicht om gebruik te maken van Testen voor Toegang.

Reserveer via de tickets in het evenement. Heb je nog vragen? Bel tijdens kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314. 

Annuleren of verplaatsen? Dat kan de vrijdag voorafgaand aan de Restaurantavond tot 16.00 uur. Daarna kunnen wij helaas niets meer veranderen. De inkopen zijn dan immers al gedaan en wij rekenen op jullie aanwezigheid.

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
17:00 - 23:00
Kosten:
€42.50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
28 november - Restaurantavond
42.50
66 beschikbaar
  • Volg Het Rijk van de Keizer via:


Instagram feed