Laden Evenementen

« Alle evenementen

Kunst is Fissa zaterdag 11 december

11 december @ 18:00 - 12 december @ 02:00

- €49.50
Kunst is Fissa

Kunst is Fissa zaterdag 11 december bij het Rijk van de Keizer

Arty dinner party 

Bij het Rijk van de Keizer hosten wij het pop-up concept “Kunst is Fissa” op zaterdag 11 december! Dit kunstzinnige dinner dansfeestje biedt een podium aan creatievelingen en is de plek waar verschillende kunstdisciplines samenkomen. Uiteraard onder het genot van een bourgondisch 3-gangen diner van onze chef, met aansluitend dansfestijn. Al je zintuigen zullen worden geprikkeld op deze dolle zaterdag in december. Wij bij het Rijk hebben er dan ook ontzettend veel zin in dat onze vloer weer een arty vibe gaat krijgen. Wij zetten alvast onze overvolle kledingkast op zijn kop en trekken onze spannendste pakkies en hakkies aan, want zeg nou zelf, dit wil je toch ook! 

Driemaal scheepsrecht

Kunst is Fissa zaterdag 11 december

“Kunst is Fissa” heeft al 2 succesvolle edities georganiseerd in BAUT. Voor “Kunst is Fissa” maak je je dan ook op voor een artistieke night out. Ondertussen geniet je van een 3-gangen menu van de chef. Bij de twee voorgaande edities werd er onder andere samengewerkt met verschillende kunstenaressen zoals bijvoorbeeld Elysanne Schuurman en Maudy Alferink. Voor deze editie staan er een aantal eigenzinnige kunstenaars in de planning. More info soon…

Niet geheel onbelangrijk er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand.

Bekijk een voorproefje van voorgaande edities

Volg Kunst is Fissa op Instagram om een sfeerbeeld te krijgen van voorgaande edities. Houd uiteraard ook onze eigen socials en de agenda in de gaten voor alles wat leuk gaat worden de komende tijd. 

Reserveer via de tickets in het evenement. Heb je nog vragen? Bel tijdens kantoortijden naar 020-4977506. Last minute op de dag zelf kan je bellen naar de locatie 020-4116314.

Gegevens

Begin:
11 december @ 18:00
Einde:
12 december @ 02:00
Kosten:
€49.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kunst is Fissa
Yes wat gezellig dat je komt!
49.50
94 beschikbaar
  • Volg Het Rijk van de Keizer via:


Instagram feed