Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kruidenwandeling Cantina

16 oktober @ 12:00 - 17:00

Binnentuin het Rijk van de Keizerhet Rijk van de Keizer

Kruidenwandeling Cantina door Amsterdam Nieuw-West

Deze kruidenwandeling wordt verzorgd door Patty Vegt en start vanaf Cantina, je kan alle informatie en tickets vinden op de website van Local Nature Guide. Zij verzorgt deze kruidenwandeling om 14.00 uur.

Wil je vooraf lunchen of koffie drinken tussen 12.00 en 14.00 uur? Dit kan, maar laat dit uiterlijk woensdag 14 oktober weten, we zijn namelijk niet standaard open op vrijdagen in de herfstmaanden. Contact

Kruidenwandeling Cantina

Wat gaan jullie doen?

Tijdens een kruidenwandeling in de omgeving van Cantina in Amsterdam Nieuw-West gaan jullie op zoek naar eetbare en geneeskrachtige wilde kruiden. Met extra aandacht voor de natuur ontdekken jullie een diverse verscheidenheid aan planten, struiken en bomen. Je zult je verbazen hoeveel eetbare natuur er zo vlakbij de drukke stad te vinden is.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Klik naar deze site voor meer informatie en tickets over de wandeling.
Lunchen kan tussen 12.00 – 14.00 uur, de wandeling start om 14.00 uur.

Winter Cantina

Cantina

Cantina

We zijn elke zondag open voor lunch, borrel, high tea of het vieren van je verjaardag. Maar soms ook op zaterdagen kijk bij onze agenda. We hebben voldoende binnen- en buitenruimtes dus vraag gerust naar de mogelijkheden die er zijn. We maken alles op maat en bewegen mee met de maatregelen. Je vind alles bij Cantina.

het Rijk van de Keizer

Maar één ding blijft onveranderd, we zitten op een unieke buitenplek waar afstand houden geen enkel probleem is. We doen voorlopig wel weer even alles op reservering om het in goede banen te leiden. We hopen op jullie begrip en ook jullie support door het bezoeken van onze mooie plek midden in het groen tussen Amsterdam & Haarlem.. Agenda

Kijk eens naar deze binnentuin? ♡

Binnentuin het Rijk van de Keizer

Parkeren

Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein in het weiland aan de Joris van de Berghweg. Dan loop je direct links via het fietspad naar het Cantina terras. Afhankelijk van het weer worden jullie naar de beste plek geleid.

 

Locatie

Cantina Nieuw West – RvdK
Joris van den Berghweg 107
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Website:
https://hetrijkvandekeizer.nl/cantina/

Organisator

Cantina Nieuw West – RvdK
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl
Website:
https://hetrijkvandekeizer.nl/cantina/