Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

33PlusParty woensdag 25 mei

25 mei @ 20:30 - 26 mei @ 01:30

33PlusParty zaterdag 27 november

33PlusParty woensdag 25 mei bij het Rijk van de keizer


(uitverkocht verschoven van 27 november, gaat naar 25 mei)

De 33PlusParty komt alleen op de meest bijzondere locaties van Nederland. Ze hebben lang gezocht naar een nieuwe locatie wat aan al hun eisen voldeed. Ze hebben het Rijk van de Keizer toegevoegd aan hun locaties en wel op zaterdag 19 februari. Zoals zij zelf schrijven: een groene idyllische oase en een onderdeel van de oude Hollandse Waterlinie in Amsterdam. Het bestaat uit enkele mooie binnenruimten die verbonden zijn met in het midden een overdekt buitenterras. De ticketverkoop is al van start en er zijn nog een aantal kaarten te koop!33Plusparty zaterdag 27 november

Het wordt een XL Party: In zaal 1 uptempo beats met onder andere gast DJ WESDEX (Mysteryland, Burning man ed) en DJ WANNABE A STAR (Down The Rabbit Hole, Valtifest, Manifesto). In zaal 2 de beste danshits van de jaren 70 tot nu.

Wil je ook, zodra het weer mag, een feestje bij ons vieren?

Feesten bij het Rijk van de Keizer is uiteraard een must! Het Rijk van de Keizer is een eigenzinnige en creatieve feestlocatie in Amsterdam. Met zowel binnen als buiten volop mogelijkheden om te borrelen en te feesten. Mail of bel ons even voor beschikbaarheid. Wel natuurlijk zodra de maatregelen dat toestaan. Momenteel mag er helaas nog niet zoveel. We kunnen je uiteraard ook helpen met de invulling.

Duim je mee?

We kunnen wel wat geluk gebruiken in deze tijd. Hoe leuk zou het zijn om snel weer te mogen dansen met elkaar. Fingers crossed dat het weer mag en dat ook 33Plus een mooi feest bij ons kan organiseren. 

Gegevens

Begin:
25 mei @ 20:30
Einde:
26 mei @ 01:30
Site:
https://www.33plusparty.nl/

Organisator

het Rijk van de Keizer
E-mail:
info@hetrijkvandekeizer.nl

Locatie

het Rijk van de Keizer
Joris van den Berghweg 109
Amsterdam, Noord-Holland 1067HP
+ Google Maps
Telefoon:
020-4977506
Bekijk de site van Locatie