Yoga bij Cantina – het Rijk van de Keizer

Zondag 13 december 2020 komt de dol enthousiaste Denise Schellinger van Studio-Yoga opnieuw naar Cantina Amsterdam! Deze keer met een december special.

Yoga bij het Rijk van de Keizer

Tijden:
De lessen vinden plaats in zaal E van het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Deze december editie zal een unieke en feestelijke ervaring zijn.
Sessie: 10.30 – 11.45 uur (max. 15 pers)
€ 17,50 p.p. incl. 5 kwartier yoga, kruidenthee & gezonde snack to go. Tickets kan je onderin bestellen ↓

Praktische informatie: wij zorgen voor yoga matjes, dekentjes en iets te drinken en lunchen voor erna. Je kan de auto op het kleine parkeerterrein zetten en dit is gratis voor onze eigen bezoekers.

Yoga bij Cantina Amsterdam

Yoga in zaal E
Denise heeft verschillende opleidingen ook in India gedaan. Daarna heeft ze haar Yoga Alliance Teacher opleiding gedaan en geeft ze wekelijks groepslessen in deze Yoga stijl. Met de basis van Hatha Yoga in de pocket volgde ze een les bij Svaha Yoga in Amsterdam. Zwetend, overrompeld maar voldaan zat ze terug in de tram. Wat een geweldige beleving en na het afronden van de Teacher Training bij Svaha Yoga heb ik hier Vinyasa Yoga vorm eigen gemaakt en doceer ik dit met een dikke glimlach. Wat ik hoop te bereiken in de lessen is fun, concentratie, ontspanning en dat met beide voeten op de grond.

Lees meer over Denise via haar eigen website.

Cantina

Cantina is ons lunch plekje wat hopelijk straks weer open mag. Kom jij ook?

Vertel het door en tickets kan je hier bestellen.