I AM EVENT – COACHING

Marieke Zwinkels & Astrid Davidzon komen op donderdag 22 november 2018 naar
het Rijk van de Keizer met hun coaching dag “I AM EVENT“.

Tijdens dit Coaching event ga je aan de hand van tools, tips en technieken ontdekken dat het kan:
  Een gelukkig en vrij leven creëren.
  Waarin je kunt zijn wie je écht bent.
  Zodat je kunt doen wat je wilt doen.

Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt. Astrid & Marieke lichten een stukje toe wat er zoal gaat gebeuren op donderdag 22 november. 

Hoe doe je dat dan, uit de illusie en in jezelf? Hoe creëer je dan een echt, vrij en gelukkig leven? En wat is dat eigenlijk, een ‘echt’ leven? Ik leef toch, echt?

Een echt leven is een leven waarin je hélemaal jezelf kunt zijn, zonder dat je van de wap raakt door zowel jouw omgeving (mensen die iets van je vinden, of bijv. situaties die impact hebben) als door jouw innerlijke wereld (gevoelens van angst en onzekerheid, schuld, schaamte en oordeel, jouw relatie met tijd of geld, het kind, de puber of de jong volwassene in jou).

En eigenlijk zijn die twee werelden hetzelfde: die mensen of omstandigheden BUITEN jou triggeren die zaken IN jou. Dat is alles. Die mensen zijn verder behoorlijk hetzelfde als dat jij bent: ze willen ook graag een echt, vrij en gelukkig leven..

Een ‘echt’ leven is dus niet een leven waarin je alles onderdrukt, vrolijk door gaat en doet, terwijl je van binnen allesbehalve vrolijkheid voelt. Een leven waarin je vooral naar buiten toe vrij en gelukkig bent. Marieke: ben daar een meester in geweest en overtuigde zelfs mezelf: alles gaat goed! Echt waar!

Waarom doen we dat toch allemaal, zo? Hoe komt het dat we zoveel moeite hebben ‘echt’ te zijn? Zoals Isa Hoes het laatst zo mooi verwoordde in een artikel wat ik las: Waarom leven we niet met de maskers af?

Wat deze dag ook o.a uniek maakt, is dat we gaan werken met
– The Language of Light (Marieke) & – Hypnose (Astrid).

Om nu het hele verhaal van Marieke en Astrid op te schrijven, dan wordt het wel een lang blog. Als je het leuk vind; adviseren wij je om naar hun website te gaan en het gehele verhaal op je gemak te lezen. Astrid – I AM EVENT en/of Marieke – I AM EVENT

Praktische informatie:
I AM EVENT – Donderdag 22 november 2018 – Tijden: 09.30 tot 16.00 uur
Kaartje kost € 147,- p.p. nu nog te bestellen via deze Link
– incl. drankjes, biologisch eten uit eigen moestuinen, op een groene buitenlocatie met voldoende gratis parkeergelegenheid in Amsterdam.

*Wil je dit artikel delen? Dat kan onderin via social media of per mail. 

Adres: het Rijk van de Keizer – Joris van den Berghweg 109 – info@hetrijkvandekeizer.nl

Marieke Zwinkels & Astrid Davidzon