Vacatures bij het Rijk van de Keizer Amsterdam

Wil je werken bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam. We zoeken verschillende horeca medewerkers in de bediening, keuken en schoonmaak van onze evenementenlocatie.

Wat is het Rijk van de Keizer?

We zijn een evenementenlocatie op een historische plek. John Hannema is 25 jaar geleden begonnen en zit inmiddels alweer 20 jaar op een culturele broedplaats de 1800 Roeden in Amsterdam Nieuw West. Bij het Rijk van de Keizer organiseren we uiteenlopende evenementen. Zowel zakelijke als privé en van klein en intiem tot groots en uitbundig. Denk hierbij ook aan: knusse heisessies, plenair vergaderen, teamdag, personeelsfeest of productlancering? Maar ook als officieel Huis der Gemeente bijvoorbeeld: trouwen, verjaardagen, diners, feesten of festivals. Vacatures het Rijk van de Keizer

Biologische en duurzame keuken

Bij een diner horen fantasievolle gerechten. In de keuken van het Rijk van de Keizer wordt vers, lokaal, duurzaam, kleurrijk en eigenzinnig gekookt. De theatrale gerechten zijn een explosie van smaak en een lust voor het oog. Wij serveren onze gerechten, al 20 jaar, op grote schalen aan lange tafels. Onze keuken werkt zoveel mogelijk met biologische-, en seizoensproducten, onder andere uit eigen moestuin.

Just another day at het Rijk van de Keizer

Werken bij het Rijk van de Keizer

Wie zijn een onderdeel van de Hofhouding van het Rijk van de Keizer? We hebben een leuk team op kantoor, in de bediening en in de keuken. We werken met verschillende medewerkers die zowel parttime als fulltime bij ons werken. Van jonge studenten tot collega’s die al lange tijd in dienst zijn! Over ons Vacatures het Rijk van de Keizer

Openstaande vacatures bij het Rijk van de Keizer

  • Medewerker horeca
  • Medewerker Cantina
  • Allround Kok
  • Sous-chef
  • Horeca afwasser
  • Schoonmaak evenementenlocatie

Nieuwsgierig geworden?
Wil je reageren op 1 van deze vacatures? Stuur dan je motivatiebrief, CV en foto naar: info@hetrijkvandekeizer.nl t.a.v Jolijn Köhne.

Alle vacatures bij elkaar?
Deze kan je vinden op onze vacature pagina. Wil je dit artikel delen op je social media of doormailen naar een bekende? Dit kan onderin door op het juiste icoontje te klikken. Dank namens de Hofhouding.