Bierproeverij

,

Speciaal bier in het Groene Nest
Cantina & het Rijk van de Keizer

Ook bij Cantina serveren wij zoveel mogelijk duurzame, lokale en biologische producten. Oftewel producten met een verhaal, producten waar we trots op zijn. En dat zijn wij ook als Groene Nest.

Bierproeverij op zondag 8 maart 2020

Samen met Bird Brewery organiseren wij een bierproeverij in Cantina met bijpassende hapjes. Wij zijn trots op onze samenwerking met deze twee enthousiaste jongens met een uniek product. Ook komende zomer zullen wij dit bier dus weer serveren op ons terras. Wat is jouw favoriet? Laat het ons zondag weten dan nemen we dit mee in de keuze.

Bird Brewery heeft de biertjes uitgezocht en onze chef heeft daar hapjes bij bedacht wat we samen serveren. Het is een ongedwongen proeverij zonder blocnotes, lekker samen proeven en erover kletsen. Kom jij ook?

Bierproeverij CantinaBird Brewery

In 2016 startte Rik van den Berg en Ralph van Bemmel de bierbrouwerij Bird Brewery. Hun eerste bier die op de markt kwam, Rumoerige Roodborst, werd dat jaar direct beoordeeld als één van de beste 50 Amber Ales ter wereld op het prestigieuze Ratebeer.com. Een mooie start als nieuwkomer in de Nederlandse biermarkt. In 2017 groeien ze in hoog tempo door. Tijdens de Dutch Beer Challenge vallen ze veelvuldig in de prijzen, met onder meer Nederlands beste IPA en Saison. Dat jaar werden ze ook onderscheiden als Nederlands beste nieuwkomer. Ook internationaal winnen ze dat jaar al vele prijzen met hun bieren.

Cantina lunch

Duurzaamheid

Voor ons is duurzaamheid en het kiezen voor biologische producten al 25 jaar een belangrijke keuze in de bedrijfsvoering van het Rijk van de Keizer. Zodoende dat we ook zoveel mogelijk de beste keuze proberen te maken met welke producten en leveranciers we samenwerken. Daarom vinden wij het heel leuk dat Bird Brewery een lokaal bedrijf is die hun steentje bijdragen aan het milieu. Ze maken heerlijk bier, zijn fervent vogelliefhebbers en planten bomen in samenwerking met alle andere Groene nesten.

Groen Nest

Wist je dat? Wij waren het állereerste groene nest en daar zijn wij best een beetje trots op. ?

Tijdens de eerste kennismaking met Bird Brewery werkte hun enthousiasme aanstekelijk en hun visie past perfect bij ons bedrijf. Dat we beiden te allen tijde een uniek product willen leveren en hier iets extra’s mee kunnen doen is te gek! De bomen vallen bij onze gasten in goede aarde!” Jolijn – Cantina & het Rijk van de Keizer

Opening Zomer Cantina zondag 5 april 2020
Cantina Nieuw West - RvdK