het Rijk van de Keizer & Cantina
Agenda

Feest bij het Rijk van de KeizerClub Tropicana Livestream

Zondag 17 mei DJ Skeletor & DJ Wannabe A Star

Elke week vanuit onze huiskamer. De livestream gaat via facebook, maar is ook te volgen als je zelf geen facebook hebt. Klik dan op deze link.

Zondag 24 mei DJ IrVendermeulen & DJ DaanModern

Volgende week draaien Mikkel en Daan. Deze 2 dj’s draaien vaak tijdens bij onze borrels en diners. Heerlijke muziek voor de achtergrond, maar ze zijn ook de beste in het bouwen van een jaren 50’s-70’s party. Trek je Swing jurk uit de kast en dans met ons mee!

We hebben een heerlijke groep aan muzikale vrienden die graag een plaatje komen draaien bij ons op locatie. Koop een virtueel biertje of fles bubbels via de shop! Zo steunen we elkaar een beetje. Dans jij ook mee vanuit huis?

Cantina

Cantina

Cantina weer open vanaf juni

Yeah!! Er is weer een lichtpuntje aan de horizon.. Vanaf juni mogen we weer open met koffie, lunch en borrel bij Cantina. Houd onze site in de gaten voor de laatste updates.

Vader- & Moederdag 21 juni

Wil je alvast reserveren voor een stoere brunch bij Cantina tussen 12.00 en 15.00 uur. Vanzelfsprekend is alles vers, duurzaam, lokaal, biologisch en huisgemaakt. De kosten zijn € 13,50 p.p. voor kinderen tot 12 jaar € 9,50 p.p. Koop hier je tickets.

Organic food

Organic food

 

28 juni Restaurantavond

De eerst volgende restaurantavond is gepland op zondag 28 juni. We kunnen door de huidige omstandigheden maar plek bieden aan 25 gasten. Als je zeker wilt zijn van een plekje wacht dan niet te lang met reserveren maar het snelst is even bellen naar 020-4977506.