Nieuwsbrief oktober

De blaadjes vallen weer van de bomen en we trekken weer onze warme holletjes in. Ons fijne buitenplekje dekken we dan ook lekker warm toe, totdat we de vogeltjes weer horen fluiten en het voorjaar weer verschijnt. Ondanks dat het buiten nu regenachtig en fris is, maken we het binnen bij het Rijk heerlijk warm en knus.

Cantina binnen in het Rijk

Openingstijden 

We zullen de aankomende tijd dan ook wat vaker open zijn in het weekend. Zondags zijn we standaard open maar denk bijvoorbeeld ook aan een verrassende 3-gangen lunch, feestelijke high tea’s, high wine of high beer. Natuurlijk mogen onze koffies met huisgemaakte taart of de ongedwongen borrels en hun plankjes niet ontbreken.

We zullen ook wat vaker op zaterdagen open zijn. Hou dus onze site in de gaten voor de allerleukste agenda plannetjes. Zo ben je toch een beetje uit in eigen stad.

Voor de meeste evenementen geldt nog steeds dat je vooraf moet reserveren. Dan ben je verzekerd van een plekje. Je mag natuurlijk ook altijd informeren naar wat er verder bij ons mogelijk is.

Studio Yoga

Studio-Yoga in Cantina

Yoga & Lunch 

Zondag 11 oktober a.s. 
Ben je ook zo stijf van dat thuiswerken aan die keukentafel? Piept en kraakt jouw nek als je omkijkt? Reserveer dan de 75 minuten yoga les bij Denise van Studio Yoga. Dat is precies wat je nu nodig hebt. Lekker stretchen en liggen in onmogelijke standjes, wat een heerlijkheid om naar uit te kijken! Dat vinden wij in ieder geval wel. Na de les volgt er een super gezonde lunch. Is dat geen fijne gedachte dat je het weekend zen en flexibel kan afsluiten? De 1e les start 10.30 uur en de 2e les om 12.00 uur. Tickets

Yoga & lunch 
we serveren na de yoga een uitgebreide lunch met een volkoren wrap gevuld met spinazie, taugé, gemarineerde tofu en aubergine. Daarnaast een sandwich met tomaten hummus, gebakken groenten, oude kaas snippers. Een mini couscous-quinoa salade met gepofte tomaatjes en rucola. En als sapje serveren we verse wortel, sinaasappel, mango sap.
€ 25,- p.p. 

Verrassende lunch

3-gangen lunch

Op zaterdag 17 & zondag 18 oktober kan je om 12.00 uur bij ons terecht voor een uitgebreide en verrassende 3-gangen lunch in Cantina. Onze chef maakt kleurrijke en feestelijke gerechten om jouw smaakpapillen te laten dansen van plezier. Om het nog feestelijker te maken, schenken wij daar een bruisend glaasje bubbels (ook alcoholvrij) bij. Graag vooraf reserveren. Tickets

Aanmelden Nieuwsbrief

Diner het Rijk van de Keizer

Restaurantavond

Maandelijks Restaurant

Geen zin in een verkleedpartijtje, maar wel zin om uitgebreid bij ons te dineren? Dat kan natuurlijk ook. Onze Maandelijkse Restaurantavond staat deze maand gepland op zondag 25 oktober en we hebben nog een aantal plekjes over. Tickets

High tea, wine of beer

Je kan ook bij ons terecht voor een high tea € 21,50, vanaf 2 personen en op reservering. Of als je meer van de hartige gerechten bent serveren we ook een high beer of high wine met bijpassende hartige gerechten € 24,50 p.p. vanaf 2 personen.

Beide serveren we vanaf 15.00 uur en duurt zo’n 1,5 uur.

Halloween diner het Rijk van de Keizer

Bloody dinner

Halloween

Elke gelegenheid die wij nu bij het Rijk anders, leuker en vooral lekkerder kunnen aankleden, zullen we nu dan ook met beide handen aangrijpen. Zo ook met Halloween op zaterdag 31 oktober 2020. Halloween is al jaren geen vreemde meer in dit lieve, kleine, maar ondeugende wereldstadje. We zijn er stiekem dan ook een beetje van gaan houden met zijn allen. Aangezien we nu niet mogen dansen met de doden, hebben wij bij het Rijk bedacht om er een ietwat macaber bacchanaal van te maken met de nodige entertainment. “My big bad bloody dinner” is dan ook een goed voorbeeld van oude theatrale tijden die zullen gaan herleven bij het Rijk van de Keizer. Natuurlijk extra leuk als je er zelf ook “coronaproof and bloody great” uitziet. Ticket