Maandelijkse Restaurantavond

Diner het Rijk van de Keizer

Op zondag 26 juli 2020 kan je weer dineren bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam. We serveren een verrassingsmenu op basis van lokale-, biologische-, en seizoensproducten. Chefkok Henri Musch probeert zoveel mogelijk mee te bewegen met de seizoenen en hierin te zoeken naar unieke producten en verrassende smaakcombinaties.

Seizoensproducten
De maand juli is bij uitstek een groente maand! Koopmans blauwe is een vergeten en bijna verloren gegaan aardappelras met de nog ouderwetse aardappelsmaak die we allemaal kennen maar misschien niet meer herkennen. In het dessert wordt suikermaïs verwerkt, omdat deze nu op haar mooist is en ook ter vervanging van geraffineerde suiker.

Het menu voor aanstaande zondag is inmiddels bekend en vind je hieronder. Wil je reserveren of meer weten? De inloop is om 18:00 en het diner start om 18:30 wees dus ajb op tijd. Het einde is meestal zo rond 22:30 uur.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en het reserveren van je ticket.