Maandelijkse Restaurantavond

Maandelijkse Restaurantavond bij het Rijk van de Keizer

Wij krijgen net het menu van de Chef door!
VOORGERECHT
Spiegelei van knolselderij, Radicchio met gerookte oesterzwam, rode kool en sojabonen, rode biet merengue met geitenkaas en zongedroogde tomaat.

TUSSENGERECHT
Petit four van gerookte tonijn, zeewier en appel met een jus van kombu (Japans gedroogd zeewier).

HOOFDGERECHT
Boerderij eendenfilet met een rilette van eendenbout op een zalf van bataat, cime di rape, saus van in sinaasappel gestoofde uien, chips van Koningszwam.

(VEGA) HOOFDGERECHT
Pie van tomaat en bataat, bloemkool-couscous, salade van venkel en geroosterde pompoen.

NAGERECHTEN
Huisgemaakte ijs van schapen-yoghurt met een mandarijnen crèmeaux, biscuit van amandel en kaneel, Florentijn karamel.

Menu € 37,50 p.p Reserveren kan via: info@hetrijkvandekeizer.nl of 020-4977506.